U subotu

Hladno Pivo na Šalati za Dan mladosti - imamo dobitnike karata!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Naš poznati punk rock bend Hladno pivo u subortu 25. ima veliki koncert na Šalati. Nemaš kartu? Ništa zato!

Hladno Pivo, baš kao i njihovi fanocvi, raduju se velikom koncertu 25. svibnja, ujedno će to biti i prvi put da će uživo otpjevati novi singl 'Na ovim prostorima'!

Pogledaj i ovo Robbie Williams vraća se u Hrvatsku nakon 10 godina Purina donosi Želite na koncert? Dijelimo dvije karte za glazbeni spektakl Robbieja Williamsa u pulskoj Areni

Želite na koncert a nemate kartu? Menart vam daruje 2x2 karte, a sretni dobitnici su:

Zdenko Pograc

Arijana Korman

Ako ipak nećete moći na veliki koncert, budite uz Dnevnik.hr i pratite UŽIVO nastup Hladnog piva.

>> Sve tajne 25-godišnje karijere vječnih punkera!

Ususret koncertu na Šalati gdje će im predgrupa biti bend Overflow, dečki su snimili i najavu, ali u jednom sasvim novom stilu - poput klape! U Sceni su nam ispričali i najdraže anegdote u 25 godina karijere, a dečki su i danas jednako veseli i energični.

Hladno pivo

Grupa Hladno pivo svoju karijeru započela je 1988. godine, a prvi koncert imali su u Kumrovcu. Dvadesetak godina kasnije, ovaj legendarni punk rock bend ne samo da redovno puni prostore poput Tvornice kulture već i samu Arenu Zagreb. Iako im je trebalo pet godina da izdaju prvi album, trud i upornost se isplatila jer su danas jedan od najvećih domaćih bendova.

Tijekom 1993. godine objavili su album Džinovski, a nakon toga je 1995. godine izašao 'G.A.D.', 1997. godine 'Desetka', 1999. godine 'Pobjeda', a 2003. objavljen je album 'Šamar' dok je Knjiga žalbe izašla čak 4 godine kasnije - 2007. godine. Posljednji album objavili su 2011. godine - 'Svijet glamura', a izdali su i jedan live album, 'Istočno od Gajnica'.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene