Nakon 9 godina

Priprema pravi spektakl: Čolić sprema nastup u Beogradu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glazbena legenda nakon devet godina ponovno je u beogradskoj Kombank Areni!

Obožavatelji još pamte večeri u kojima je legendarni pjevač Zdravko Čolić s dva nezaboravna koncerta u listopadu 2005. godine otvorio tadašnju beogradsku Arenu - najveću regionalnu koncertnu i sportsku dvoranu! U međuvremenu je, na radost publike, 2007. treći put napunio Marakanu i premijerno zapalio Ušće 2011. godine.

Pogledaj i ovo Lepa Brena i Zdravko Čolić - 3 "Fotografije koje će obići regiju!" Lepa Brena i Zdravko Čolić prvi put zapjevali zajedno, pogledajte atmosferu s koncerta: "Zdravko, o ovome sam maštala!"

A sada je nakon devet godina došlo vrijeme za veliki povratak i nezaboravni 'Deja vu' – veliki koncert Zdravka Čolića u Beogradu, 12. prosinca od 20:00 sati!

Što je Zdravko Čolić dobio od obožavateljica?

Čolićevi koncerti uvijek su posebna emotivna i romantična glazbena priča! Brojni obožavatelji najtraženijeg regionalnog izvođača moći će uživati u aktualnim hitovima 'Što ti dadoh' i 'Esma', ali i u ostalom bogatom glazbenom opusu iz dugogodišnje Čoline karijere, uz neizostavne 'Ti si mi u krvi', 'Produži dalje', 'Glavo luda', 'Moja draga'  i brojne druge pjesme uz koje su odrastale mnoge generacije.

Naziv aktualnog Čolićevog albuma 'Vatra i barut' u izdanju Hit Recordsa, bit će ujedno i slogan koncerta najavljenog za prosinac.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene