ideja s turneja

Novi singl Zaprešić Boysa posveta je onima koji su tijelom daleko, ali dušom i srcem blizu znajući da je samo "Jedna domovina"

Zaprešić Boys Zaprešić Boys Foto: PR

Ideja za pjesmu "Jedna domovina" Zaprešić Boysa nastala je tijekom mnogobrojnih putovanja i nastupa na kojima su dečki imali priliku upoznati i družiti se s brojnim hrvatskim zajednicama širom svijeta.

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha pjesme “8 slova“ u suradnji s bendom Opća Opasnost, grupa Zaprešić Boys predstavlja novi singl. „Jedna domovina“ posvećena je hrvatskoj dijaspori, ali je ujedno i podsjetnik svim Hrvatima kako se stvarala država Hrvatska. Podsjetnik da zauvijek pamte, nikad ne zaborave i beskrajno cijene žrtvu onih koji su se izborili za ovu lijepu zemlju koju danas imamo - jer samo je jedna domovina.

Pogledaj i ovo showbuzz gradi solo karijeru Glas i lice koje dobro poznajete: Ona piše pjesme, svira i pjeva, a sada predstavlja svoj prvi singl "Požuri, požuri"

Ideja za samu pjesmu nastala je tijekom mnogobrojnih putovanja i nastupa na kojima su dečki imali priliku upoznati i družiti se s brojnim hrvatskim zajednicama širom svijeta.

„Na turnejama smo stekli prekrasno životno iskustvo i brojna poznanstva za cijeli život. Upravo to nas je motiviralo da tim ljudima, velikoga srca, posvetimo jednu svoju pjesmu. Tako je 'rođen' novi singl koji govori o posljednjim trenucima čovjeka koji je živio u tuđoj zemlji i kojem je posljednja želja da još jednom vidi svoju domovinu. Na metaforički način se želi dočarati da ga upravo taj 'crni oblak', kao simbol zadnjih trenutaka u životu, vodi prema voljenoj domovini. Pjesma je posvećena onima koji su tijelom daleko ali dušom i srcem vrlo blizu svoje domovine i domovine svojih predaka.“

Spot za pjesmu „Jedna domovina“ režirali su Nevio Smajić i Mario Borščak dok singl u izdanju Rubikon Sound Factoryja autorski potpisuju Ante Pecotić (glazba), Marko Novosel (tekst) te Bojan Šalamon – Shalla ( aranžman i produkcija).

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene