Cro-dance

Zaplešite na najvećem Trash dance partiju do sada u Dubrovniku!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Rasplešite se uz Cro-dance hitove u Culture Clubu Revelin.

Prošle godine Culture Club Revelin uveo je disco groznicu sa Cro-dance hitovima 90-ih, koja je dobro uzdrmala i rasplesala Dubrovčane te podsjetila na lude 90-te,  kada su plesnim podijima harali ET, Minea Ella, Emilia, Sena M, Velina, Mandi  pa čak tada i Giuliano i Nina Badrić!

Pogledaj i ovo showbuzz DJ u Dubrovniku INTERVJU Nekoć sramežljivi mladić danas je 'težak' 60 milijuna dolara

Goran Karan i Dubrovački simfonijski orkestar u Revelinu
 
Već na prvom partiju dalo se naslutiiti da dance hitovi  i dan danas  mogu dobro razgibati Dubrovčane, pa su se u ludim dance ritmovima tresli podjednako ljubitelji različitih muzičkih žanrova.

Po svemu sudeći, kako su partiji rasli, ljudima je trebalo nešto što će ih razveseliti, rasplesati i gdje neće biti predrasuda u stilovima glazbe, već samo zabava i ples. To upravo trash dance partiji i jesu. Opuštanje i gibanje uz dobro poznate hitiće, koji svi sa smijehom pjevaju i ne čudi što većina posjetitelja zna stihove 'Šumice' i otkida na 'Tek je dvanaest sati', 'Iza ponoći',  'Javi se' i ostale dance hitove.

U subotu 8.2.2014. Culture Club Revelin trasha za vas punim pogonom i obećava najveći  trash dance  party  do sad, koji će obuhvatiti lake note od 90-ih, pa čak i ove novijeg izdanja (Rozga, Severina, Magazin).

Klub se otvara od 23 h, a pripadnicama ljepšeg spola ulaz je slobodan, a muškarcima do 0:30, nakon toga ulaz se plaća 30 kn!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene