Jedinstveni festival

West House Reunion Festival osigurao besplatni javni prijevoz za sve posjetitelje!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jedinstveni festival elektronske glazbe 'West House Reunion Festival' koji će se održati ovog petka i subote 06. i 07. lipnja 2014., za sve vas je organizirao besplatan prijevoz do West Gate Shopping Citya.

Tako su u petak i subotu uz redovne autobusne linije do 01:00 sat pojačani polasci autobusa, koji će svakih 15 minuta od 20:00 do 22:00 sata kretati iz smjera Zaprešića, Črnomerca, Savskog mosta i Ljubljanice prema West Gate Shopping City-u.

Pogledaj i ovo showbuzz West House Reunion Festival D'Knock iz PlayOne-a: 'Ako daješ maksimum, publika to prepozna'

Što se povrataka tiče, autobusi će do 01:00 sat ujutro prometovati redovnim linijama, dok će od 04:00 do 06:00 sati ujutro autobusi prema Zaprešiću, Črnomercu i Savskom mostu voziti svakih 15 minuta.

Uz to je osiguran i taxi prijevoz po izuzetno popularnim cijenama.
Dakle svi preduvjeti za vrhunski dvodnevni party su pred nama. Meteorolozi nam najavljuju lijepo vrijeme, organizatori su se pobrinuli za najbolje svjetske i domaće DJ-e, produkciju, razglas i spektakularan light show.

Severina i mali Aleksandar - Poziv koji ne možete ignorirati

Na vama je da dođete u najboljem društvu i odlično se provedete jer u West Gateu vam se među ostalim očekuju DJ Riva Starr, duo Hard Rock Soffa, David Morales, Yves Larock, Viktoria Metzker!
VIP ulaznice za oba festivalska dana zajedno po cijeni od 300,00kn možete nabaviti putem sustava ticketshop.hr.

Posjedovanje VIP ulaznice uključuje osiguran parking na etaži ispod krovnog platoa, poseban ulaz za vip zonu (smještenu u neposrednoj blizini pozornice), te čašu pjenušca dobrodošlice.
Uobičajene festivalske ulaznice kupiti možete putem sustava eventim.hr i ticketshop.hr. Cijena ulaznice je 120,00kn. Za svaku kupljenju ulaznicu za subotu 07.06., gratis dobivate ulaznicu za prvi festivalski dan 06.06.!

Pripremite se za nezaboravan osjećaj zabave i adrenalina, urbanizirajte se uz jedinstveni festival elektronske, vidimo se na najvećem partyu na najvećem krovu Hrvatske, 'West House Reunionu', petak i subota 06. i 07. lipnja Westgate Shopping City

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene