'Na kraju sna'

VIDEO Pogledajte novi spot zagrebačke grupe 'Caracas'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zagrebačka grupa Caracas novim spotom predstavlja svoj drugi singl Na kraju sna i time nastavljaju uspješnim putem, ucrtanim prvim singlom Zeleni cvijet, na kojoj se kao gost pojavio legendarni klavijaturist Gojko Tomljanović Goja.

Ni u ovoj pjesmi ne nedostaje velikih imena, pa je tako autor pjesme Toni Janković (originalni pjevač Divljih jagoda), a klavijature i saxofon snimili su članovi Prljavog kazališta Jurica Leikauff i Ivica Premelč, dok aranžman potpisuje sam bend.

Na kraju sna snimljena je u Attic Room studiju u Zagrebu, a mastering je obavio Brad Blackwood – višestruki Grammy dobitnik. Spot je snimljen u zagrebačkom klubu Hard Place, a korišteni su i kadrovi iz igranog filma Iza sna, koji je režirao Igor Filipović Fila, pa će se tako Na kraju sna pojaviti i na soundtracku filma, koji će premijeru doživjeti uskoro na jednom od od skorašnjih film festivala u regiji.

„Caracas je naše dijete, živimo svoj san. Sviramo i radimo ono što volimo, a malo se ljudi može s tim pohvaliti. „Na kraju sna“ se dugo kuhala i drago nam je da je napokon vani. Puno smo truda uložili u ovu pjesmu, dio svakog od nas nalazi se u njoj. Nadamo se da će i publika u njoj naći nešto blisko i da će je prepoznati kao pjesmu vrijednu stavljanja na njihovu playlistu.“ – zaključio je prvi glas Caracasa Mladen Rakas.

Caracas je osnovan krajem 2012. godine, a čine ga Mladen Rakas (vokal, akustična gitara), Marko Karačić Karo (gitara), Marijo Jakopović (bubnjevi), Ivan Mihaljević (gitara) i Alen Frljak (bass gitara). Članovi benda surađuju i na mnogim drugim projektima, zajedno s poznatim imenima hrvatske rock scene.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene