Obiteljska zabava

Vaterpolisti napunili tribine poznatim licima!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pravi proljetni obiteljski vaterpolo vikend oduševio je Zagrepčane. Finale Jadranske lige privuklo je mnoge osobe iz društvenog života Hrvatske.

Bazen Mladost na Savi ovog je vikenda bio premalen za sve zaljubljenike u jedan od najljepših vodenih sportova - vaterpolo. Riječko Primorje EB pobjednik je finalnog turnira regionalne Triglav Jadranske lige, a sama finalna utakmica bila je napeta do samog kraja.

Pogledaj i ovo In Magazin: Žanamari Perčić - 1 Rezultati napornih treninga Jedna od najseksi Hrvatica skinula se u bikini i pohvalila utegnutim tijelom, a rijetki će njezin video pogledati samo jednom!

Dubrovački je JUG CO u posljednjim minutama izgubio tijesnim rezultatom 8:9, a stotine riječkih navijača slavili su pobjedu svog kluba do dugo u noć. Na finalnom turniru igrala su čak tri hrvatska kluba, uz finaliste bila je tu i zagrebačka Mladost te crnogorska Budva M:tel.

>> Ovakvu Antoniju nismo vidjeli: Fatalna zavodnica!

Tribine bazena Mladosti bile su ispunjene do posljednjeg mjesta, a nakon dugo godina ponovno se za vaterpolo utakmice traži ulaznica više. U prekrasnoj sportskoj atmosferi uživale su i brojne osobe iz društvenog života Hrvatske poput bivše skijašice Nike Fleiss, glazbenica Žanamari Lalić i Vlatke Pokos, modne dizajnerice Ivane Barač, i brojnih drugih.

Vaterpolo uzbuđenja nastavljaju se već ovog mjeseca u hrvatskom prvenstvu, dok hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju očekuje nastup na Mediteranskim igrama koje se u lipnju igraju u Turskoj, te Svjetsko prvenstvo u Barceloni u srpnju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene