Sjajna atmosfera

Unplugged spektakl Parnog Valjka u Dubrovniku!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Parni valjak, bend koji svojim hitovima i albumima staje uz bok velikanima europske i svjetske scene.

Parni valjak nakon 4 godine nastupa u Dubrovniku u subotu 25. svibnja 2013 gdje će veličanstvenim unplugged spektaklom zatvoriti zimsko-proljetnu sezonu u Culture Club Revelinu.

Pogledaj i ovo showbuzz U Revelinu Miljenik dubrovačke publike: Svjetska zvijezda uživa na Jadranu

Nakon dvogodišnje diskografske stanke, nedavno su objavlili novi singl 'Samo da znaš' kojim najavljuju i skorašnji novi album, hit za koji glazbu i tekst potpisuje Husein Hasanefendić Hus. Spot za pjesmu potpisuje Žare Batinović koji je savršeno dočarao atmosferu pjesme.

Dobitnici 15 Porina, koji iza sebe imaju više od 20 studijskih i live albuma s novim albumom vratili su se u sam vrh hrvatske glazbene scene. Nedavnim rasprodanim koncertom u zagrebačkoj Maloj dvorani Doma sportova dokazali su da je vrijeme na njihovoj strani, te da je Valjak danas bolji i žešći nego ikad.

Niz najvećih hitova "Valjka", od kojih su neki bili umotani u novije aranžmane dubrovačka publika imat će priliku poslušati u poznatim unplugged verzijama. Upravo tim predznakom Valjak će prizvati su sjećanja na njihov iznimno uspješni album „Bez struje“ snimljen u Zagrebačkom kazalištu mladih prije kojih 18 godina u povodu 20 godina postojanja Valjka, a koji je do danas ostao najprodavaniji album grupe i stekao kultni status baš kao i sam nastup.

Zasigurno će i ovaj nastup u mediteranskom ambijentu te i samom veličanstvenom prostoru Culture Cluba Revelin oduševiti dubrovačku publiku, ponajprije zbog toga što je popularni Valjak koji inače nastupa samo u koncertnim dvoranama za svoj spektakl izabrao baš CC Revelin. Ulaznice u pretprodaji 80 kn, a na ulazu 120 kn. VIP ulaznice 150 kn.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene