najvažnija bitka

Karizmatični Teo Grčić pjesmom stao na kraj zabludama: "To je svojevrsna opomena svima, da ne gube važne stvari"

Teo Grčić Teo Grčić Vatroslav Divić/PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Teo Grčić Galerija

Teo Grčić domaćoj publici predstavlja svoj novi singl i video spot "Zablude".

Kantautor prepoznatljivog vokala koji osvaja karizmom glazbe i riječi, Teo Grčić, donosi novi singl "Zablude".

Pogledaj i ovo Teo Grčić Polako, ali sigurno Teo Grčić kada voli, voli zauvijek i to u svojoj novoj pjesmi "Ne zaboravljaj"!

Glazbena priča s posebnom porukom izvučenom duboko ispod površine, iz suštine od koje smo svi pomalo odustali kako sam kaže: "Često živimo u zabludama, a isto tako često nas ogrebu i tuđe. Pomalo smo odustali od suštine, a priklonili se površnosti. Isto tako, često se vodimo željama, a da na njima ne radimo i ne integriramo u realnost. Nekako se previše priklanjamo odustajanju i razočarenjima umjesto introspekciji i osobnom rastu. Upravo je moja pjesma 'Zablude' kao svojevrsna opomena svima, da ne gube važne stvari u životu nauštrb površnosti, nedostatka samo krotičnosti, i lijenosti da pomaknu granice i pobijede sami sebe, jer smatram da je to najvažnija bitka koju svaki pojedinac u životu vodi. Također, smatram da smo moj tim i ja ponovo pomaknuli granicu i napravili kvalitativni iskorak, u nadi da će vam se 'Zablude' svidjeti", zaključio je Teo.

Kao u većini svojih pjesama, autorski pečat na tekst stavlja sam Teo, dok je glazbu uradio zajedno s Mihaelom Blumom, zaslužnim ujedno za produkciju i aranžman istoimenog singla.

Zahvaljujući umijeću i iskustvu Vatroslava Divića s kojim ima vrlo uspješnu dugogodišnju suradnju, tvrđava Nutjak, Gardun te izvor rijeke Rude u Trilju savršeno su se uklopile u video spot za "Zablude", a svojom ženstvenošću sve je dodatno oplemenila prelijepa Renata Barić koja se u glavnoj ulozi uz Tea pojavljuje u snimljenim kadrovima.

Podsjetimo, "Čuvam te", "Šav", "Ne zaboravljaj" i "Samo jedno lice" autorske su pjesme Tea Grčića kojima je hrabro stupio na glazbenu scenu osvojivši publiku i radijski eter talentom i osobnošću, a svojom predanošću i strpljivošću pokazao ozbiljnost, ali i dosljednost u stvaranju onoga što voli o čemu svjedoči i njegova nova pjesma "Zablude".

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Rafaella Santos - 2 Rafaella Santos - 4 Rafaella Santos - 1 Rafaella Santos - 3 +18 Rafaella Santos - 5 Celebrity Paparazzi uhvatili sestru razmaženog nogometaša, popravila je sve na sebi kada ih je uočila, ali jedno ipak ne može sakriti!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 1 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 2 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 4 +5 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 5 Celebrity Poznati domaći odvjetnik nakon tragičnog gubitka partnerice pronašao je sreću s kćeri bivšeg ministra

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene