16. kolovoza

Syke'n'Sugarstarr, Sean Fin, Jay Sebag, DJ Philipe u Revelinu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pozornicu Culture Cluba Revelin zatrest će 16. kolovoza Syke'n'Sugarstarr, Sean Finn, Jay Sebag i DANCElectricPHILIPE.

Još početkom 90-ih popularni DJ dvojac Syke'n'Sugarstarr započeo je s produkcijom svjetski poznatih klupskih hitova te se tako pozicionirao na sam vrh ljestvice najboljih producenata i DJ-a.

Pogledaj i ovo showbuzz DJ u Dubrovniku INTERVJU Nekoć sramežljivi mladić danas je 'težak' 60 milijuna dolara

Njihova prepoznatljivost odlikuje se u vještini postavljanja novih trendova u house glazbi.

Dobitnici karata koje je dijelio Revelin su DOMAGOJ TOMAŠI I ANTONIO SARDI.

Syke'n'Sugarstarr odgovorni su za apsolutni hit 2006. godine "Are You Watching Me, Watching You“ na kojem su surađivali s Alexandrom Prince-om. Kao dokaz da su uistinu ostavili traga na razvoju glazbene industrije, govori i suradnja s brojnim produkcijskim kućama, kao što su Ministry of Sound, Universal Music, Subliminal, Soulfuric, Peppermint Jam, Kontor Records i mnogim drugim.

Njihov megahit "Danz“ predstavljen je na Miami Winter Music Conference '07. i predložen je za jednu od tematskih pjesama na Ibizi, a "Like This Like That“ zauzeo je 3. mjesto na poznatom britanskom Buzz Chart-u.

Iza imena njemačkog DJ/producenta Sean Finna u posljednjih deset godina stoji energični plesni house kojim Sean podiže raspoloženje već u prvim minutama gdje god da nastupa. Preferira brojnu publiku pa i dok producira radi to na način da ispred sebe zamisli ljude koje želi usrećiti. U svojoj diskografiji broji preko 50 naslova koji su nerijetko zauzimali prva mjesta glazbenih ljestvica poput Prodigy-vog hita „No Good ” ( broj1 na German Dance Charts), “Saxofono” i “Let You Go” koju su rado vrtili DJ-i poput John Aquavive, Roger Sancheza i DJ Tiesta.

Jay Sebag je vokal iz Pariza s nevjerojatnim i prepoznatljivim glasom koji varira između Justina Timberlakea, Michaela Jacksona i Georgea Michaela, a nastupa prije svega u house muzici.

Već dugi niz godina Jay Sebag je "Glas Martina Solveiga", te su zajedno nastupali s više uspješnih hitova, kao što su 'Rocking Music' (broj 1 u Velikoj Britaniji, Italiji, Australiji), " Rejection”, “Something Better” i 'C’est la vie' (Top 10 u nekoliko zemalja).

Inspiriran urbanim zvukom DJ Philipe počeo je svoju karijeru s nepunih 15 godina, da bi već slijedeću godinu započeo kao rezdient kluba Aurora. U narednom razdoblju se profilirao u iznimno respltabilnog „Clubbing Dj-a“ što je rezulitiralo brojim nastupima kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu. Posljednjih godina se posvetio produkciji te je izdao respektabilan broj radova za BaileMusic Rec. i Diverse Rec. te je na berlinskoj radio postaji ‘’Radio Freakwelle’’njegov singl ‘LIQUID’ bio broj 1 tri tjedna za redom, a singl „LUCKY“ zauzeo drugo mjesto na chart top listi iste postaje. Za Syke’N’Sugarstarr je obradio hit singl ‘Ticket to ride’ te novoizdani singl m ‘Get up’.

Ulaznice: 99kn u pretprodaji, 149kn na ulazu. 249kn VIP.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene