Ljepotice i auti

Spektakularan Garage Auto Show u Zaprešiću!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U četvrtak 23. svibnja 2013. u Zaprešiću počinje Garage Auto Showa, najspektakularniji sajam automobila u ovom dijelu Europe. Budite tamo od 11h!

Na čak 20.000 četvornih metara svoje će mjesto naći više od 200 novih modela automobila među kojima i Renault Capture, Peugeot 2008, Peugeot 208 GTI, Maserati Quattroporte, BMW 3 GT, Mercedes E-klase, Volvo V40 Cross Country, Citroen DS3 cabrio, Mitsubishi Space Star, Opel Adam, Opel Cascada, VW Golf GTI, Škoda Octavia, zapravo svi automobili koji se danas mogu pronaći na hrvatskom tržištu.

Pogledaj i ovo showbuzz Sjajan provod! Sjajni ELFS i Kristina na Garage Auto Showu!

>> Izazovno izdanje Ecije Ivušić za Garage Auto Show!

Na West Gate Garage Auto Show svoju gamu vozila predstavit će svi najznačajniji proizvođači automobila i automobilski brandovi koji već godinama samouvjereno vladaju atraktivnim automobilskim tržištem.

Ono što će svakom posjetitelju zapeti za oko je i posebno osmišljen Premium Lounge prostor u kojem će svoje mjesto naći samo najluksuzniji i najskuplji automobili te vozila koja su samo rijetki imali priliku voziti i uživati u njihovim čarima. Ferrari, Maserati, Jaguari, Porschei i Lexusi samo su neke od prestižnih auto marki koje ćete moći vijeti izbliza.

No, kako ne bi sve samo ostalo samo na skupocjenim automobilima pobrinuli su se iz najdugovječnije i najluksuznije hrvatske modne kuće Linee Exclusive! Naime, upravo ce u Linea Exclusive prekrasnim haljinama sve goste Garage Auto Showa dočekivati prekrasne manekene i kroz program Premium loungea predstaviti haljine i bogatu 20. godišnju retrospektivu ove luksuzne modne kuće koja je svojim stvaranjem snažno obilježila modnu scenu Hrvatske.

A kako će sve izgledati možete vidjeti i na fotografijama poznate fotografkinje Joanne Paciorek, koja je ovih dana odradila auto-modni fotosession te time približila modu svijetu automobila. Uz oktanske ljepotane među kojima su neki vrijedniji i od 200.000 eura muza snimanja bila je mlada Ana Maria Cajner, hrvatski model s pariškom adresom.

Garage Auto Show je mjesto gdje možete saznati sve o automobilu koji Vas zanima, kupiti ga po prihvatljivijoj cijeni, provozati se u njemu ili jednostavno doći i potpuno besplatno uživati u raskošnom i luksuznom svijetu automobila.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene