''Dalje od mene''

Slavonia band ima novu pjesmu: Već su oduševili brojne fanove, a i spot je predivan!

Slavonia Band (Foto: Screenshot) Slavonia Band (Foto: Screenshot) Screenshot 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Slavonia Band (Foto: Screenshot) Slavonia Band (Foto: Screenshot) +0 Slavonia Band (Foto: Screenshot) Galerija

Spot za pjesmu ''Dalje od mene'' sniman je na predivnim predjelima jezera Borovik, nedaleko Đakova, a uz ideje i asistenciju Katarine Horvat, snimio ga je i režirao Ivan Majić.

Slavonia band ima novu pjesmu ''Dalje od mene''. Ovaj put ona je rezultat suradnje autorskog dvojca Damira Bačića i Vjekoslava Dimtera. Prepoznatljiv zvuk i aranžman iz studija “Indigo produkcija” nastavak su onoga sto Slavonia band radi već niz godina.

Pogledaj i ovo showbuzz Novi hit Slavonia Bend ima novi singl - 'Prokleto je'

Spot je sniman na predivnim predjelima jezera Borovik, nedaleko Đakova, a uz ideje i asistenciju Katarine Horvat, snimio ga je i režirao Ivan Majić.

Pjesma je ujedno i početak snimanja materijala za njihovu novu diskografsku kuću Croatia Records, te najava budućeg CD-a. Tim povodom članovi banda su ovih dana posjetili Croatia Records gdje je upriličeno svečano potpisivanje ugovora i početak suradnje.

''Izuzetno smo zadovoljni i sretni što potpisujemo za našeg najvećeg diskografa, koji nam je osigurao sjajne uvjete i logistiku, a nama preostaje da nesmetano radimo i stvaramo nove pjesme'', ističu članovi banda. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene