Miljenici publike

Legendarni škotski sastav u Domu sportova pjeva najveće hitove

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Miljenici domaće publike, legendarni škotski sastav Simple Minds, vraćaju se u Hrvatsku 4. ožujka iduće godine kad će u sklopu velike Greatest Hits turneje nastupiti u zagrebačkom Domu sportova.

Bit će to njihov prvi koncert u Hrvatskoj nakon četiri godine kada su pred više od 6.000 ljudi nastupili u Spaladium Areni u Splitu.

Pogledaj i ovo showbuzz Velika turneja U prvih sat vremena prodano 4000 ulaznica za Robbie Williamsa!

Na aktualnoj Greatest Hits turneji Simple Minds podsjećaju na svoj prebogati katalog hitova koji uključuje bezvremenske klasike poput "Don't You (Forget About Me)", "Alive And Kicking", "Belfast Child", “Let There Be Love”, “She’s A River”, “Glittering Prize”, “Mandela Day”, “Promised You A Miracle”, “Waterfront”, “Glitterball” i mnoge druge iz karijere duge impresivnih 36 godina. Nova serija koncerata već je započela i grupa je upravo jučer završila afrički dio nastupom u Cape Townu.

Pred njima je europski dio koji zasad uključuje čak 38 koncerata što potvrđuje ogroman ineteres i zvjezdani status kojeg Simple Minds i dalje uživaju među publikom. Na svom putu bend će obići Englesku, Nizozemsku, Belgiju, Francusku, Njemačku, Latviju, Finsku, Norvešku, Švedsku, Dansku, Italiju, Švicarsku, Češku i Poljsku nastupajući u velikim prostorima poput Zenitha u Parisu, Machesterske Arene ili O2 dvorane u Londonu. Koncerti u Zagrebu i Skopju bit će jedine dvije svirke planirane u našoj regiji.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene