''sorry'' i ''metak''

Severina je napokon objavila dvije nove pjesme, sviđaju li vam se? Recite nam u anketi!

Severina Severina Matea Smolčić Senčar 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 3 Severina - 4 Severina - 5 Severina - 6 Severina - 7 Severina - 8 Severina - 9 Severina - 10 Severina - 11 Severina - 12 +26 Severina - 1 Galerija

Kako je nedavno i najavila, Severina je danas u podne na svom YouTube kanalu objavila dvije nove pjesme, koje se nalaze na A strani njezinog novog albuma ''Sorry''.

Naslovna pjesma ''Sorry'' te ''Metak'', koju izvodi s mladim trep reperom Nuccijem, predstavljaju dvije, od ukupno pet novih pjesama, koje će Severina, uz spotove, predstaviti u narednim tjednima.

Sviđaju li vam se nove Severinine pjesme?

  • da
  • ne

Ukupno glasova:

''Album je plesni pop album i namijenjen je svima koji vole zabavu, ples i sve što vole mladi. Zamišljen je bez patetike i pretencioznosti i uspjela sam.'' – izjavila je Severina.

Spotovi za pjesme ''Sorry'' i ''Metak'' od danas su dostupni na YouTubeu, dok će cijela A strana albuma ''Sorry'' od 04.07. biti dostupna na svim ostalim streaming platformama.

Autor glazbe, teksta i aranžmana na obje pjesme je Filip Miletić, ujedno kompozitor i glazbeni producent cijelog Severininog novog albuma, dok oba spota potpisuje redatelj Nemanja Novaković.

Za sljedeći tjedan, Severina je najavila izlaske pjesama i spotove za ''Nebo'' feat. Sandi i KIMMV te ''Pravda za ljubav'', a potom i ''Sto stepeni'' feat. L'Amiral.

  1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela - 1 Domenica Žuvela - 4 Domenica Žuvela - 2 Domenica Žuvela - 3 +27 Domenica Žuvela - 5 Celebrity Domenica napokon snimljena s dečkom, kojeg skriva od javnosti, evo kako izgleda muškarac s kojim je već godinama u sretnoj vezi!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo - 2 Cristiano Ronaldo - 3 Cristiano Ronaldo i Geogrina - 2 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 4 +24 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 3 Zanimljivosti Ronaldo se pohvalio tijelom ko remek-djelom, ali u prvi plan pala su njegova stopala, evo i zašto!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene