Gust raspored

RNB Confusion slavi 20 godina na LMF, Sea Star, Exit i Weekend Media festivalu!

RNB Confusion - 2 RNB Confusion - 2 PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju RNB Confusion - 2 +0 RNB Confusion - 1 Galerija

U 2023. godinu RNB Confusion ulazi slaveći veliku 20. obljetnicu s već rasprodana dva partyja iza sebe te najavom velike festivalske turneje ovog ljeta. Ovo će biti najveća godina za ekipu iz RNB Confusiona, a gust raspored do kraja ljeta već je obilato popunjen.

Na prvu festivalsku pozornicu RNB Confusion popet će se sa svojim soundsystemom, koji čini DJ TURK i ZEMBO LATIFA u sklopu umaškog Sea Star Festivala od 19. do 20. svibnja, na kojem će nastupiti i legendarni THE PRODIGY.

Pogledaj i ovo PR ROĐENDANSKI PARTY U TVORNICI U petak 19.travnja RNB Confusion slavi 16. rođendan u zagrebačkoj Tvornici kulture

Dosad najveći iskorak na festivalsku scenu RNB Confusion ovjekovječit će bogatim programom u trajanju od tri dana, između 15. i 17. 6. u sklopu LMF Festivala, na kojem će ugostiti najveća regionalna i internacionalna imena r&b, hip-hop i trap scene. RNB Confusion na pozornicu LMF Festivala dovest će kralja zagrebačkih rima STOKU, najboljeg proglašenog klupskog DJ-a iz Londona imena TEDDY LEWIS, hitmejkera ZEMBA LATIFU, eminente bosanske, makedonske i slovenske hip-hop kolektive BROWN SUGAR RnB, SURESHOTZ i SLADICA, prve dame zagrebačke DJ scene DJ REU i DJ KIKI B, zagrebačku DJ instituciju DJ INDY, trap-kolektiv TREPAJ il' KREPAJ, te DJ TURK-a. Na LMF Festivalu nastupaju neka najveća imena elektroničke scene, kao što su Camelphat, Claptone, Above & Beyond, Artbat i Adam Beyer.

Ljetnu festivalsku špicu RNB Confusion zaokružit će prvim nastupom na pozornici EXIT festivala u Novom Sadu 8. srpnja povodom proslave 50 godina žanra hip-hop, zajedno uz bok s WU-TANG CLANOM i više od 30 regionalnih izvođača.

Finale festivalske sezone bit će gostovanje na našem najvećem regionalnom medijskom događaju Weekend Media Festival od 21. do 24. rujna, u sklopu kojeg će ekipa RNB Confusiona rasplesati sve posjetitelje u Rovinju.

RASPORED RNB CONFUSION DOGAĐANJA:

13/05 – SPRING BREAK OPEN AIR – PETI KUPE terasa (Zagreb) – 17 - 23 h
13/05 – XX BIRTHDAY PARTY – POGON KULTURE (Rijeka) – 22 - 00 h
20/05 – SEA STAR FESTIVAL (Umag)
21/05 – NOTORIOUS B.I.G. BIRTHDAY PARTY – PETI KUPE terasa (Zagreb) – 12 - 17 h
15-17/06 – RNB CONFUSION STAGE @ LMF FESTIVAL (Zagreb)
30/06 – BLOCK PARTY – MSU OPEN AIR (Zagreb) – 17 - 00 h
08/07 – EXIT FESTIVAL (Novi Sad)
21-24/09 – WEEKEND MEDIA FESTIVAL

Ulaznice za partyje u organizaciji RNB Confusiona pronađite u sustavu Entrio.hr, a za Festivale posjetite službene stranice svakog od Festivala.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene