novi datumi

'Remek djelo' kralja zabave - Jole predstavlja novi album i brojne koncerte!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Iznimno sam ponosan na ovaj album, i posebno kada na koncertima publika pjeva sve pjesme od A do Ž', zaključio je Jole.

Šesti studijski album u izdanju Hit Recordsa i Tonike koji će svjetlo dana ugledati 04.03.2015. donosi deset pjesama među kojima i hitove 'Kada žene tulumare', 'Bailando solo', 'Ja ti mogu biti tata', 'Sto godina samoće' te aktualni singl po kojem je album i dobio ime 'Remek djelo'.

Pogledaj i ovo Joško Čagalj Jole "Nije to šala!" Video u kojem Jole pleše sa svojom prekrasnom kćeri postao je pravi hit, neki nisu znali da joj je on tata: "Pogledala ovaj video sto puta!"

Sam Jole izuzetno je ponosan na novi album - 'Riječ je o zbirci hitova koja sam otpjevao posljednjih godina. Nadam se kako će obožavatelji, odnosno ljudi koje vole ono što radim, biti i više nego zadovoljni, te da će zavoljeti ovu moju glazbenu priču satkanu od ozbiljnih pjesama ali i zezantskih skladbi. ' Posebno bih zahvalio i ljudima koji su radili na ovom albumu od Tončija i Vjekoslave Huljić preko Pere Kozomare pa do Lea Škare.

Joško Čagalj Jole snimio je novi videospot s atraktivnom manekenkom

A prigodu da uživo čujete pjesme sa novog albuma imate već u narednim danima na jednom od brojnih Joletovih koncerata. Tako na sam 'Dan žena' 07.03. Jole ima dvostruki program u Sloveniji. Prvo će od 19:30 u Ljubljani nastupiti na tradicionalnom rođendanskom koncertu radia Aktual, dok od 22:00 sata pjeva u Črnomelju. Nakon toga slijedi povratak u Hrvatsku, točnije 27.03. u klubu 'Alcatraz' u Bjelovaru, dok je 05.04.2015. na redu 'Aurora' i Primošten!

07.03. Slovenija, Ljubljana – koncert radio Aktual 19.30h
07.03. Slovenija, Črnomelj – Veliki šator 22:00h
27.03.Hrvatska, Bjelovar - Alcatraz club
05.04. Hrvatska, Primošten - Aurora

A dok čekamo novi album Jole 'Remek djelo' i predstojeće koncerte uživajte u aktualnom singlu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene