POSLUŠAJTE

Premijerno poslušajte novi hit Slavonia Banda: 'Prokleto je!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Na novoj pjesmi dečki iz grpe Slavonia band ponovo surađuju s poznatim producentom Borisom Đurđevićem.

Vrući ljetni dani, ali i „pakleni“ ritam koji poznati „Slavonia band“ ima tijekom cijele godine nisu ih omeli da već lansiraju novi singl „Prokleto je“ kojim najavljuju novi album.

>> Nastup Slavonia banda u klubu Roko

Pogledaj i ovo showbuzz Intervju sa snimanja SLAVONIA BAND: Ekskluzivne snimke sa snimanja spota „Prokleto je“

Na novoj pjesmi ponovo surađuju s poznatim producentom Borisom Đurđevićem. Kroz godine suradnje koja se pretvorila u prijateljstvo, stvorena je posebna veza koja je i ovog puta rezultirala pjesmom koja će nedvojbeno osvojiti slušatelje.


Tomu će svakako pridonijeti i njezina tematika, ljubav, žene i ljubomora. Upravo zato, znakovito, nova pjesma zove se "Prokleto je". Prepoznatljivi zvuk tambure dobio je moderni aranžman kojima najavljuje drukčiji, ali još uvijek prepoznatljivi, zvuk.

'Boris već jako dobro poznaje naš senzibilitet pa smo spremno prihvatili njegove sugestije da malo moderniziramo zvuk. Pjesma je idealna za ova ljetna vremena i već smo je uvrstili u naš repertoar, a oduševljenje publike ne nedostaje', komentira glavni vokal Branko Ilakovac

Album „Zlatna polja“ postigao je izuzetni uspjeh, a pjesme poput „Zlatna polja“ , „Ej, lutkice“, „Još jedan dan bez nje“ „Malena“ i „Raduje me raduje“, „Jedan čovjek i jedna žena“ te posljednja „Za sve one“ skupile su zajedno nekoliko milijuna klikova. Dok u isto vrijeme popularni bend svira diljem zemlje i puni koncertne prostore gdje ih je prigrlila i nova publika.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene