kad split spoji predivne trenutke

Premijera spota "Živila nan jubav", godišnjica mjuzikla "Naša bila štorija" i Severinin rođendan u istom danu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je kućna verzija pjesme "Štorija" iz poznatog mjuzikla "Naša bila štorija" izazvala odlične reakcije publike, tim mjuzikla pripremio je novu poslasticu - spot pjesme "Živila nan jubav"!

Što može biti ljepše od toga kada se na isti dan slavi treća godišnjica premijere mjuzikla "Naša bila štorija", premijera spota "Živila nan jubav" iz mjuzikla i Severinin rođendan? Taj 21. travnja zauzima posebno mjesto u srcima cijelog tima "Štorije".

Pogledaj i ovo Severina - 5 Noge u prvom planu Severina se skockala za nastup u najluđem klubu na moru, a s ovakvom frizurom još ju nismo vidjeli: ''Što se dogodi na...'''

Mjuzikl "Naša bila štorija" u izvedbi Severine, Gorana Karana, Danijele, Giuliana, Tedija Spalata, Stefana Kokoškova, Mirelle Meić i Zorice Bučić premijerno je bio prikazan na splitskim Gripama 21. travnja 2017. godine. Ta predivna splitska priča o zabranjenoj ljubavi dvoje mladih, koje su autori Goran Karan i Nenad Ninčević, prožeta je predivnim melodijama koje su odmah očarale publiku. I zato je, nakon snimanja kućne verzije pjesme "Štorija", došla ideja o spotu za pjesmu "Živila nan jubav" iz mjuzikla, čija je premijera baš danas, 21. travnja. A riječi pjesme toliko su pozitivne i prepune ljubavi da su idealne za ovo vrijeme koje je toliko nesigurno i nepredvidivo.

 

Željko Petreš napravio je spot od kadrova s izvedbi mjuzikla iz Splita i Zagreba, a Goran Karan nije mogao sakriti svoje oduševljenje.

"Dragi ljudi, malo kad je bilo bolje vrijeme da vam se obratimo starim splitskim pozdravom - zdravi i veseli bili! S velikim zadovoljstvom vam predstavljamo spot za pjesmu "Živila nan jubav" iz mjuzikla "Naša bila štorija". Veliki dio ovog spota snimljen je na praizvedbi mjuzikla u Splitu, jedne čarobne noći prije točno tri godine. Prepune Gripe, naboj premijere i izvrsna atmosfera osjećaju se u svakom kadru. Scena pršti pozitivnom energijom. Pjevači, glumci i plesači su udahnuli životnu radost u svaku riječ, pokret i zvuk. Vidjet ćete sjajnu ekipu "Naše bile štorije" u punoj akciji - Severinu, Giuliana, Danijelu, Tedija Spalata, Stefana Kokoškova, Mirellu Meić i Zoricu Bučić, kao i glumce Joška Ševu, Andreu Mladinić, Ivu Perkušića, Đanu Kuzmanić i Luku Čerjana te redateljicu Ninu Kleflin. S nama su bili i majstori svirači - Vagabundo band u sastavu Ivica Blašković, Remo Cartagine, Ivan Korunić, Ivan Ercegović, Zdenko Mamić, pokojni Žare Siriščević, kao i pojačanja Nikša Bratoš, Igor Popeskić te Jelena Mihaljević uz četvero sjajnih pjevača - Fudo Brnas, Bubi Pavelić, Nataša Mirković i Darija Hodnik-Marinković. Plesali su nam sve rođeni plesači: Mateja Ivanković, Karla Ileš, Ilona Cvitić, Tina Walme, Mario Vrbanec, Karlo Topolovec i Dejan Jakovljević, a na koreografiju Dejana Jakovljevića. Tu divnu splitsku noć obilježio je i Severinin rođendan pa ćete vidjeti i Đovu i Ivana kako joj na pozornicu nose poklon - Svetoga Duju od krokanta. Redatelj Željko Petreš, uz snimak splitske predstave, napravio je izvrstan kolaž s nastupa koje smo imali pred punim dvoranama u Zagrebu u Ciboni, Ljubljani u Tivoliju i Mariboru u Taboru. Moram priznati da mi se grlo stislo kada sam gledao i slušao spot, toliko mi je divnih stvari krenulo kroz krvotok. A najviše - lipota i zahvalnost. Kakva uspomena! I zato vam, lipi moji, i u ime cile Štorije poklanjamo jedan pravi naš domaći valcer, da ga plešemo, da nam piva i da nam drži u srcu najvažniju stvar u životu. I zato - živila nam jubav!", rekao je Goran. 

P. S. valcer, pleše se uz refren: "... moj Marjane, moj Jadrane i lipi Splite moj plavo more, sunca sjaj na svitu ti si raj .."

Album "Naša bila štorija" sa svih 16 pjesama mjuzikla koje su otpjevale najveće zvijezde domaće glazbene scene potražite po promotivnoj cijeni na webshopu Scardone.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene