Reggae Dalmatino

Poslušajte novi ljetni hit Jasmina Stavrosa!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jasmin Stavros predstavio je novu pjesmu 'Reggae Dalmatino' pred 40 tisuća obožavatelja! Koncerte niže jedan za drugim, a svaka nova pjesma sve je veći hit!

Pjesma Jasmina Stavrosa 'Južnije manje tužnije', koja je tjednima bila na prvom mjestu brojnih glazbenih radio stanica u Hrvatskoj, osvojila je i Sloveniju. I pjesma 'Opala' bilježi veliki uspjeh, a najbolji dokaz tome je preko milijun pregleda na YouTubeu. No, Stavros još ne odmara. Ovih dana je na najpopularnijem glazbenom festivalu CMC u Vodicama izveo novi ljetni hit 'Reggae Dalmatino'.

Pogledaj i ovo Jasmin Stavros Odat će mu počast Jasmina Stavrosa danas smo trebali gledati na popularnom festivalu, ali tužne okolnosti spriječile su pjevača da nastavi tradiciju dugu 15 godina

>>'Moja obitelj ni ne zna što ja radim na koncertima'

Pjesma je nastala u suradnji s Nenom Ninčevićem, te aranžerima Ivanovićem i Jankovićem. Glazbu potpisuje upravo Neno Ninčević i Branimir Kopitović. Za pjesmu je već snimljen i zanimljiv spot koji, kao i svaki prethodni, mami osmjehe na licima njegovih obožavatelja. Kako je proteklo snimanje spota mogli ste pogledati u InMagazinu.

Stavros je otkrio kako su pjesma i spot zapravo odraz današnje ekonomske situacije, gdje na pomalo duhovit način želi ljudima barem malo skrenuti misli s teške ekonomske krize i neizvjesnosti naroda zbog ulaska Hrvatske u EU!
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene