Najavio i spektakl u Splitu

Nucci progovorio o suradnji sa Severinom, jedno ga nije baš previše iznenadilo: "Dosta je kontroverzno, neočekivano, specifično…"

Severina - 11 Severina - 11 Matea Smolčić Senčar 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Nucci Severina - 2 Severina - 3 Severina - 1 Severina - 4 Severina - 5 Severina - 12 Severina - 11 Severina - 10 Severina - 9 +7 Severina - 8 Galerija

Extra FM najavljuje nezaboravni spektakl - Vibe Music Festival i u Split dovodi najpopularnije izvođače iz regije - Voyagea, Nuccija, Gazda Paju, Hennija, Zeru i Popova. Njihove pjesme zajedno imaju više od milijardu pregleda, a za svoje brojne obožavatelje pripremaju show za pamćenje - 22. rujna u Dvorani Gripe.

Svima koji žele uživati u najpopularnijim stihovima u regiji, pun pogodak bit će odlazak na Vibe Music Festival.

"Publika Vibe Music Festivala sigurno može očekivati najbolju energiju do sada i najbolji nastup. Mnogo smo se poboljšali od posljednjeg viđenja, i ja i Voyage - kao pojedinci i kao tandem, tako da sigurno najbolji nastup do sada što se tiče Splita", poručio je Nucci za Extra FM.

Otkrio je i da kraju privodi novu pjesmu, koju će publici predstaviti upravo na Vibe Music Festivalu.

"Rekao bih jedna ‘Nuccijevka’ - onako onaj zvuk po kojemu sam postao prepoznatljiv, samo malo ‘apdejtan’ i u Splitu ćete je imati priliku premijerno čuti - to je pjesma u koju stvarno vjerujem", najavio je.

Prije samo dva mjeseca Nucci je objavio neočekivani duet sa Severinom – "Metak".

"Što se tiče suradnje sa Severinom, i ja i ona smo zadovoljni. Znao sam da to neće biti eksplozija na prvu, jer je dosta kontroverzno, neočekivano, specifično, uopće nitko nije očekivao našu suradnju, a kamo li takvu pjesmu, međutim kako vrijeme prolazi publika je sve više prihvaća. Pjevaju je na nastupima, ja sam prezadovoljan tom suradnjom i mislim da je to pun pogodak i za mene i za nju", zaključio je Nucci.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Josip Marić, 2011. godina Ella Dvornik i Josip Marić, 2011. godina Ella Dvornik i Josip Marić - 1 Ella Dvornik i Josip Marić - 2 +22 Ella Dvornik i Josip Marić - 3 Nekad i sad Sjećate li se koga je Ella Dvornik ljubila prije Charlesa? S bivšim koji je njegova potpuna suprotnost planirala je i neobično vjenčanje

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 2 Bianca Censori i Kanye West - 6 +25 Bianca Censori i Kanye West - 1 Celebrity Supruga kontroverznog repera razbjesnila je naše susjede bizarnim i potpuno prozirnim kreacijama, a sada se suočava s ozbiljnim posljedicama!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene