4. studenog

Britanska elektronska atrakcija: Morcheeba stiže u Boćarski dom

Morcheeba Morcheeba Foto: Afp

Britanski elektronski sastav Morcheeba održat će 4. studenoga u zagrebačkom Boćarskom domu ekskluzivni koncert u povodu promocije najnovijeg izdanja, albuma “Blackest Blue”, objavio je organizator koncerta Twilight Promotion.

Na novom zagrebačkom koncertu omiljene engleske grupe, osim promocije novog albuma, može se očekivati presjek rada benda od samog početka do danas.

Morcheebu su osnovali sredinom 1990-ih pjevačica Skye Edwards i braća Paul i Ross Godfreye. Spajajući elemente trip-hopa, alternativnog rocka, R&B-a, folka i downtempa, svojom glazbenom pričom postali su svjetsko poznato ime. Objavili su deset studijskih albuma od kojih su dva ušla u top deset u Velikoj Britaniji.

Kroz impresivnu karijeru osvojili su velik broj fanova po cijelom svijetu, a jedan su od izvođača koji uredno posjećuje naše krajeve. Grupa čestim dolascima iznova oduševljava hrvatsku publiku pa zbog toga pripadaju u posebnu kategoriju miljenika domaće publike.

Također, posljednji album “Blackest Blue”, objavljen u svibnju 2021, dobio je ime po stihu s albuma "The Moon", hrvatske kantautorice Irene Žilić. Naime, Ross se zaljubio u pjesmu i zatražio Irenino dopuštenje da je obradi. Pritom je pjevačica Skye nadodala još jedan stih te je tako došlo do pjesme “Blackest Blue”.

Ulaznice su u prodaji prekom Entrio.hr sustava, online i na Entrio prodajnim mjestima kao i u Dirty Old Shopu koji se nalazi u Trantinskoj ulici br. 34 u Zagrebu (ulaznice se mogu kupiti i preko njihovog web shopa). 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene