10. po redu

Međunarodni frizerski festival ove godine u Rovinju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

10. međunarodni frizerski festival Hairstyle News 2013 održava se od 5. do 7. travnja u jedinom hrvatskom design hotelu s pet zvjezdica Hotelu Lone u Rovinju.

Ovogodišnji Međunarodni frizerski festival postat će najveće hrvatsko poprište edukativne razmjene frizerskih noviteta, profesionalnih znanja i stručnih iskustava dosada budući da će njegove pozornice krasiti nastupi svjetskih, ali i domaćih zvijezda kao što su Laetitia Guenaou i Loreal Professionnel, koja surađuje s brojnim dizajnerskim ikonama modne industrije kao što su Armani, Yves Saint Laurent, Paco Rabanne; Alfaparf i Richard Thompson koji frizira prvu damu Velike Britanije, Samanthu Cameron, te glumicu Gretu Scacchi i pjevačicu Cheryl Cole.

Pogledaj i ovo showbuzz U Rovinju Trebate inspiraciju na novu frizuru? Evo kako je bilo na frizerskom festivalu!

Festival će u sklopu okruglog stola okupiti etablirane frizerske stručnjake koji će se baviti i aktualnim pitanjima fiskalizacije u frizerskim salonima, nove porezne regulative u frizerskom poslovanju u Hrvatskoj i Europskoj uniji te novog Zakona o obrtu. I frizerska poslastica na kraju - veličanstveni subotnji večernji program Tribute to Vidal Sassoon u kojem će frizerski eksperti – Jean-Baptiste Mazella, Dove Palmer, John Santilli, Amir Bečirević i Vladimir Vukobrat s brojnim gostima iz regije odati počast ovom frizerskom geniju koji je škarama promijenio svijet, uveo revoluciju u svijet frizerstva, mode i umjetnosti te ostavio neizbrisiv trag na cjelokupnu svjetsku kulturu.

Posjetitelje će svojim inspirativnim nastupom animirati poznato hrvatsko voditeljsko lice, Iva Šulentić.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene