Premijera

Mateo Pilat s baladom "Sve'' stiže na Zagrebački festival: ''Emocije su prevladale, zaljubio sam se''

Mateo Pilat Mateo Pilat Foto: PR

Talentirani mladi pjevač Mateo Pilat predstavlja dirljivu baladu "Sve" s kojom će se ove godine natjecati na 69. Zagrebačkom festivalu.

"Dugogodišnja suradnja s mojim autoricama se nastavlja tako da su Ines Prajo i Arijana Kunštek zaslužne za i glazbu dok aranžman potpisuje Ivo Popeskić. Pjesma me jednostavno osvojila, dodirnula, emocije su prevladale i ja sam se jednostavno zaljubio u ovu pjesmu koja govori o čistoj, pravo, snažnoj ljubavi. Nadam se da će slušatelji osjetiti moju emociju i sve što sam osjećao dok sam ju snimao.", ispričao je Mateo.

Pogledaj i ovo Mateo Pilat (Foto: Screenshot) Osvaja baladama Poslije kiše dolazi sunce, ali "Prije kiše" sluša se Mateo Pilat

Atmosferu ove dirljive balade upotpunio je i video spot u režiji Paola Gentilinija:

“Spotom za pjesmu “Sve” smo željeli pokazati važnost ljubavi u svim segmentima života. U prijateljstvu, partnerstvu, obitelji, duhovnosti. Ljubav ne priznaje i ne poznaje granice, ona ruši tabue, predrasude, tolerira i prihvaća razlike među nama, za nju nema prepreke.Jedinstven, uzvišen i nezamjenjiv osjećaj koji nas čini onime što jesmo-ljudskim bićima. Redatelj Paolo Gentilini je prepoznao smisao i poruku pjesme i uspio prenijeti tu fluidnu, a moćnu emociju koju ona nosi u sebi. Želimo ju podijeliti sa svima.”, otkrio je Mateo.

69. Zagrebački festival održat će se u City Plazi Zagreb 28. travnja.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene