Osigurajte ulaznice!

Marija Šerifović najavila nove koncerte u Hrvatskoj, krajem godine stiže u ova dva grada!

Koncert Marije Šerifović u zagerebačkoj Areni Koncert Marije Šerifović u zagerebačkoj Areni Matija Habljak/Pixsell 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović Marija Šerifović u Areni Zagreb - 37 Marija Šerifović u Areni Zagreb - 36 Marija Šerifović u Areni Zagreb - 34 Marija Šerifović u Areni Zagreb - 32 Marija Šerifović u Areni Zagreb - 31 Marija Šerifović u Areni Zagreb - 30 Marija Šerifović u Areni Zagreb - 29 Marija Šerifović u Areni Zagreb - 25 Marija Šerifović u Areni Zagreb - 24 +12 Marija Šerifović u Areni Zagreb - 20 Galerija

Nakon rasprodanih koncerata u Areni Zagreb i Slavonskom Brodu, regionalna pop zvijezda Marija Šerifović najavljuje nastavak svoje turneje ''Dolazi ljubav'' u hrvatskim gradovima.

Nakon rasprodanih koncerata u Areni Zagreb i Slavonskom Brodu, regionalna pop zvijezda Marija Šerifović najavljuje nastavak svoje turneje ''Dolazi ljubav'' u hrvatskim gradovima. Tako će 18. listopada nastupiti u dorani Zamet u Rijeci, a 14. prosinca u Areni Varaždin.

''Glazba je do prošle godine bila moja prva ljubav, a sada je druga, ali ja ne mogu bez nje. Plan je da ova turneja završi u ožujku, nakon čega sigurno slijedi pauza od dvije godine, jer moram odmoriti, a nakon toga tko zna, zato idemo uživati - neka poludi Rijeka, neka poludi Varaždin'', otkrila je Marija putem Extra FM-a voditeljici Dorini Duplančić.

Marija slovi za jedan od najboljih vokala na ovim prostorima, a publika će na Kvarneru i sjeveru Hrvatske uživati u dobro poznatim hitovima i vrhunskoj produkciji.

Pjevačica je krajem prošle godine predstavila album ''Dolazi ljubav'' kojeg je posvetila sinčiću Mariju. Osim provjerenih hitova tako će se na repertoaru naći i najnovije pjesme, među kojima su ''Vozi me'', ''Drugačija''. ''Ja sam'' pa i duet ''Pola sunca'' kojeg je izvela s hrvatskom zvijezdom Matijom Cvekom. Album je to kojeg je posvetila svom sinčiću Mariju.

''Meni je ovaj album u srcu možda i najdraži od svih sada, drago mi je što je u Srbiji upravo proglašen albumom godine.''

Cijela Europa dan danas pamti njenu ''Molitvu'' s kojom je pobijedila na Eurosongu 2007. godine, a s ovom turnejom Marija obilježava već 20 godina uspješne karijere koju je započela sa singlom ''Bol do ludila''.

Ulaznice za koncertne spektakle u Rijeci i Varaždinu puštene su u prodaju, a publika svoje mjesto može osigurati putem sustava Eventim.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene