Od 3. do 5. srpnja

Love Love Beach Festival u klubu Noa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Klub Noa sezonu na Zrću otvara Love Love Beach Festivalom, koji se u NOA-i događa od 3.7. do 5.7. programom BEARS & HONEY, ANALOG te nastupom čuvenog Joris Voorna!

Prvog dana Love Love Beach Festivala (3.7.) nastupaju Blacksoul, vodeći hrvatski DJ, producent i vlasnik labela Blacksoul Music. Ovog ljeta u NOA-i predstavlja svoju četvrtu ediciju programa "BEARS & HONEY". Nakon niza senzacionalnih kontinentalnih nastupa, medvjedi konačno ulaze u koncept Zrća.

NOU će zapaliti regularna DJ postava, Blacksoul i Kal-El, te posebni gosti iz susjedne nam Italije - popularni dvojac Nice7!
Momci iz Nice7 poznati su po svojim sunčanim turnejama, raznim hitovima izdanim na labelima Defected i Noir Music, kao i atmosferi koju posebno kroje za svaki svoj event!

Pogledaj i ovo showbuzz Obavezno pogledajte Noa vratila djevojke na Zrće



S obzirom da im je ovo prvi nastup na našoj obali, očekujemo svježe hitove iz njihove vlastite produkcije, kao i probranu house glazbu za sve ljubitelje underground zvuka! Nice7 su ujedno i dobitnici Beatportove nagrade za najbolji Tech House duo u 2012. godini - nagradu koju po svemu sudeći ponovno preuzimaju i ove godine!

Središnji dio festivala (4.7.) rezerviran je za program ANALOG, u sklopu kojeg nastupaju četiri sjajna NOA-ina rezident DJ-a, koji će i ovog ljeta zapaliti Zrće, a to su Mony, Luca Montecchi, Aldo Morro i Don Tom.

I na kraju, zadnjeg dana festivala (5.7.) nastupa ime koje će poput magneta privući brojne poklonike vrhunskog partijanja i sve ostale glazbene znalce – čuveni i jedinstveni Joris Voorn, globalni teškaš DJ scene, te jedan od najrelevantnijih techno producenata svog vremena. Publiku će najprije zagrijati mladi i talentirani Ivica Petak, a onda će stvari u svoje ruke uzeti veliki Voorn.

Njega zaista zaista ne treba posebno predstavljati, pa je dovoljno reći da je posljednjih godina svojim nastupima pokorio publiku u Europi, Japanu, Hong Kongu, Kini, Singapuru, Australiji, Rusiji, Brazilu, Kolumbiji, Izraelu, Detroitu, Chicagu i New Yorku. Svijet je za Voorna maleno mjesto, ali je zato NOA klub koji će mu zauvijek ostati u sjećanju, njemu i publici koja zasigurno neće propustiti fenomenalan Love Love Beach Festival.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene