Slijedi i repriza!

Svjetska pop senzacija hrvatskih korijena priredila spektakl u Šibeniku, na koncert koji je rasprodan u tri sekunde došli su joj i roditelji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lorde je održala prvi od dva uzastopna koncerta na tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku, a u publici su snimljeni i njezini roditelji.

Jedna od najvećih pop zvijezda novije generacije, Novozelanđanka hrvatskih korijena Lorde, premijerno je nastupila u ovom dijelu Europe i to na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila, a slijedi i repriza.

Oba koncerta u Šibeniku su rasprodana prošlog lipnja u jednom danu, a atmosfera na prvom pokazala je i zašto su ulaznice planule u svega nekoliko sekundi.

"Više od dvije godine čekala sam ovaj koncert. Kad smo pokretali turneju tražila sam da obavezno prođe kroz dvije države iz kojih je moja obitelj - Hrvatsku i Irsku", rekla je pjevačica na početku koncerta, pišu 24 sata koji su objavili i fotografije s nastupa.

Pjevačicu su u Šibenik došli podržati i njezini roditelji, majka Sonja Yelich i otac Vic O'Connor, a njihove fotografije možete pogledati u galeriji.

Turneja koja ja započela u SAD-u posebna je zbog pomno biranih lokacija koje je Lorde poželjela posjetiti, a riječ je o najboljim koncertnim pozornicama svijeta. Tako se šibenska tvrđava našla na popisu u društvu legendarnih koncertnih destinacija poput Radio City Music Halla u New Yorku, Shrine Auditorium u LA-u, Roundhouse u Londonu ili Castello di Villafranca u Veroni.

Na oba ekskluzivna koncerta na Tvrđavi sv. Mihovila Novozelanđanka hrvatskih korijena podsjetit će na neke od svojih mega hitova s prva dva albuma i predstaviti novo studijsko izdanje "Solar Power".

Višestruka dobitnica Grammyja i jedna od najmlađi izvođačica koja je osvojila međunarodne ljestvice, punim imenom se zove Ella Marija Lani Yelich-O’Connor. Rođena je na Novom Zelandu, majka joj je dalmatinskih korijena, a sama Lorde posjeduje dvostruko državljanstvo.

Od kada se pojavila na sceni kao 16-godišnjakinja 2013., s najvećim hitom godine "Royals", Lorde pomiče granice alter popa i ostaje na vrhu stalno igrajući po svojim pravilima. Uopće ne koristi društvene mreže, promotivno se rijetko pojavljuje, te između albuma uzima pauze koje traju tri do četiri godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene