Do rujna

Ljeto nam se vratilo na Stross!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Od sutra ponovno možemo uživati u Ljetu na Strossu!

Od ponedjeljka, 2. lipnja, na zagrebačkom Gornjem gradu u sklopu manifestacije Ljeto na Strossu, poznate i kao StrossMartre počinju večernji koncerti. I ove će godine posjetitelji jednog od najromantičnijih dijelova Gornjeg grada imati priliku uživati u besplatnim koncertima klupskih bandova sa domaće i međunarodne glazbene scene.

Ljeto je sve bliže, Boudoir opet stiže!

Ljeto na Strossu ove će godine trajati do početka rujna, a u tom periodu planira se održati stotinjak koncerata pa će brojni stanovnici i gosti glavnoga grada ponovno imati razlog za česte posjete Strossmayerovom šetalištu.

Četrnaesto izdanje Ljeta na Strossu u ponedjeljak će otvoriti Trnje acustic live, a u utorak na malenu pozornicu kraj Kule Lotrščak izlazi Dr. Robert, zagrebački band koji je vjerna kopija legendarnih The Beatlesa. Sredina tjedna rezervirana je za nastup Django jet Quarteta koji će publiku zabaviti sa Gypsy Swingom. U četvrtak će publiku zabaviti gosti iz Izraela koji nastupaju pod imenom Asphalt theathar s glazbeno – performerskim nastupom, a petak je rezerviran za dame, točnije The Frajle koje na StrossMartre dolaze iz Novog Sada.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene