U clubu Revelin

Kaitner Z. Doka: 'Doveli smo ton majstora iz Londona, bit će to spektakl'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Don Airey all stars night u dubrovačkom Revelinu čeka se večeras 9. srpnja.

Jedan od najpoznatijih klavijaturista na svijetu, clan grupe Deep Purple, Don Airey, stigao je u Dubrovnik uoči koncerta koji će s bandom, kojeg čine svjetski poznati glazbenici, održati u Culture clubu Revelin u četvrtak navečer.

Pogledaj i ovo showbuzz Pogledajte sami DJ Julian Jordan protresao Revelin: 'Ovo je najoriginalniji klub na svijetu'

Neil Murray, bivši basist Whitesnakea: 'Jedva čekam novi koncert u Revelinu'

Svirao je s Judas Priest, Black Sabbath, Whitesnake, Jethro Tull, Wishbone Ash i mnogim drugim bandovima. U bandu je i inicijator dva dubrovačka koncerta, gitarist Kaitner Z. Doka: “Nakon prvog koncerta, 21. lipnja, svi su članovi banda koji je tom prilikom prvi puta svirao zajedno, bili zadovoljni. Kako bismo otklonili neke tehničke problem, ovog smo puta doveli ton majstora iz Londona, jer želimo da sve bude savršeno. Revelin je izvrsno mjesto, čak u akustičkom smislu bolje od terase na kojoj smo bili zadnji puta, prije svega zbog vjetra. Bit će ovo nešto drugačiji koncert, nikako repriza prošlog. Bit će nekih pjesama koje smo izveli u lipnju, ali i puno novih, prije svega Deep Purplea, Cream, Rainbow i drugih. Mogu publici obećati čvrstu rock svirku”.

Tako je Dubrovčanin ostvario davnu želju da u svoj grad dovede svjetski poznate glazbenike s kojima je po svijetu svirao. Kao što smo javljali u bandu su spomenuti Don Airey, Neil Murray, bivši basist grupe Whitesnake, Stefan Berggren, pjevač grupe Company of snakes, Bernhard Welz, bubnjar grupa Ian Paice, Jon Lord i Don Airey, te Kaitner Z. Doka. Kako saznajemo, očekuje se dobra posjeta, a ima i još malo ulaznica.

 

BREAKING NEWS!!!! Don Airey and the rest of the band are coming back to Revelin. On July the 9th they're performing Deep Purple hits. Be there!!!!!!!

Posted by Culture Club Revelin on Monday, June 22, 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene