Pravo koncertno ozračje

Još samo ovaj mjesec povoljnije ulaznice za spaktakl The Beatles u Zagrebu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U produkciji slavnoga Wayna Fowkesa, uz band The Backwards iz grupacije McCartney te pratnju 24-članog orkestra, u listopadu Zagreb očekuje spektakl The Beatles.

U zagrebačkom KC Dražen Petrović 13. listopada 2017. godine održat će se spektakl u pravom smislu te riječi. Na premijernoj turneji bit će upriličen međunarodni glazbeno-plesni i vizualni pop-rock spektakl "Remember Yesterday" – The Beatles Story!

Glavnu ulogu u tom projektu preuzet će poznata glazbena skupina The Backwards, vrhunski Beatles tribute band koji potpisuje grupacija McCartney u vlasništvu poznatog člana Beatlesa, Paula McCartneya.

Oni će u pravom koncertnom ozračju, potkrijepljenom vrhunskom zvučnom i vizualnom scenografijom te plesnom produkcijom, provesti kroz priču jednu od najvećih svjetskih rock-skupina svih vremena – The Beatles.
Uz The Backwards nastupit će i Royal Symphony Orchestra, koji je poznat po sudjelovanju velikih svjetskih produkcija kao što su Jesus Christ Superstar, Musical Classics, Abba i Simfonie, Fantom u Operi i drugih, vođen pod dirigentskom palicom Piotra Oleksiaka.

Orkestar je zagrebačka publika mogla slušati i vidjeti prošle godine u Zagrebu, u rasprodanom showu Queen – The Show Must Go On. Međunarodni koprodukcijski spektakl koji nastaje pod okriljem slovenske koncertne agencije "MH concerts" ima cilj prerasti u veliku europsku turneju.

Uz "MH concerts" projekt je pod okriljem slavnog britanskog redatelja i scenografa Waynea Fowkesa, koji je sudjelovao u projektima kao što su Cavalia Odysseo, Absolute Beginners, Don Juan, Zvonar crkve Notre Dame.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene