Stalno je u pogonu

Ivan Ive Županović spremio ljubavnu poslasticu za Splitski festival, veliku glazbenu večer očekuje s velikim nestrpljenjem

Ivan Ive Županović - 2 Ivan Ive Županović - 2 PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Ive Županović - 1 Ivan Ive Županović - 2 Ivan Ive Županović - 3 +0 Ivan Ive Županović - 4 Galerija

Ivan Ive Županović na ovogodišnjem će Splitskom festivalu nastupiti s pjesmom "Tebe volim" za koju je snimio i glazbeni spot.

Glazbu i tekst nove ljubavne pjesme Ivana Ive Županovića "Tebe volim" potpisuje poznati autor Vinko Barčot, dok je za aranžman zaslužan Leo Škaro. S redateljem spota, Tonijem Mađerićem, Ive ima odličnu suradnju, a ovog su mu se puta na setu u restoranu Stari Most u Bibinjama, na plaži u Ninu i Punti Bajlo u Arbanasima pridružili glumica Antonia Baljak i njegovi kolege iz benda Vedran Supičić i Klaudio Krizman.

Pogledaj i ovo The Splitters - 2 dva para braće Djevojke ih s razlogom obožavaju, a na domaću glazbenu scenu donose osvježenje na koje se čekalo: "Ljudima to fali..."

Ive je sretan što je nova pjesma dobila spot i što je nastup na Splitu pred njim. Kaže nam da je okružen izvrsnim ljudima i da se ta energija čuje u pjesmi i vidi u spotu. Zahvalan je što ima priliku surađivati s tako dobrom ekipom jer mu to daje vjetar u leđa. Ljeto mu je ispunjeno obavezama i stalno je u pogonu, ali to mu odgovara jer je naviknut na rad i zato s nestrpljenjem očekuje Split i omiljeno glazbeno događanje.

Nismo propustili porazgovarati i s redateljem spota, Tonijem Mađerićem, koji nam je otkrio zanimljive detalje: "Ivan i ja smo opet udružili snage da vizualno prikažemo njegovu novu pjesmu. U spotu Ive pred publikom u restoranu napravi svoj performans i prikaže ljudima svoju emociju i rado se sjeti svoje djevojke. Prikazuju se kadrovi s plaže gdje Ive veseo i potaknut ljubavlju pjeva i širi pozitivu. Prikazan je susret s lokalnim čovjekom koji vješto „barata“ s gitarom, zatim pruži Ivi ritam. U spotu se u kućnom ambijentu Ivine cure na zidu pojavljuju kratke imaginarne scene Ivine avanture po plaži, kao i kadar iz restorana, oni su definicija snažne povezanosti. Tako je još jedna Ivina emocionalna interpretacija dobila svoj spot. Htjeli smo na što jednostavniji način prikazati veliku ljubav između Ive i njegove djevojke jer su stihovi pjesme „kao što sunce nikad ne gubi sjaj, tako i naša ljubav nema kraj“. Iza tog stiha se krije jedna intenzivna ljubav kojoj ne može ništa stati na put. Sunce koje daje toplinu i sigurnost je bitan faktor i daje svijetlu notu ovom spotu. Pjesma je vesela, ljetna i prigodna da osigura nadu i optimizam". 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene