Novi singl

'Ne mogu ti reći zbogom'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Novi singl 'Ne mogu reći ti zbogom' grupe Libar snažna je pop balada koja u sebi objedinjuje ljubavne i refleksivne elemente.

Novi singl 'Ne mogu reći ti zbogom' grupe Libar, s hvaljenog istoimenog albuma, snažna je pop balada koja u sebi objedinjuje ljubavne i refleksivne elemente.

Za pjesmu je snimljen i spot u režiji Siniše Jakelića i Tonija Mijača koji svojom jednostavnošću stavlja najveći naglasak na samu pjesmu, a spot je sniman u Spaladium areni

Libar kreće u osvajanje Istre i Kvarnera

'Pjesma se senzibilitetom naslanja na najbolje pjesme iz bogate tradicije balada kako s ovih prostora tako i u kontekstu svjetskih izdanja. Univerzalna tema otuđenja, straha i potreba za nekim pjesmu čini aktualnom u svakom umjetničkom periodu dok je moderna produkcija stavlja uz bok recentnim europskim i svjetskim pjesmama te vrste', rekla je Ivan Ivanišević, basist Libra i autor pjesme.

Dok marljivo odrađuju gaže po Hrvatskoj i regiji, grupa Libar priprema i materijal za novi album koji se očekuje u prodaji do kraja godine.

Rad na novom albumu najavili su pjesmama 'Oprosti mi' s kojom su se predstavili na Splitskom festivalu prošle godine i osvojili drugu nagradu žirija Srebrni val', te pjesmom 'Vrh' koju su izveli na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku iste godine te odnijeli kući nagradu za najbolji tekst.


 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene