Humanitarni spot

VIDEO Dečki poručuju: 'Ne okrećite glavu, oni su samo drugačiji!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Ne okrećite glavu, oni su samo drugačiji' – grupa Boss snimila pjesmu i spot 'Djeca ljubavi' posvećenu djeci s posebnim potrebama!

'Ne okrećite glavu, oni su samo drugačiji', poruka je posvećena svim ljudima dobre volje, a kako bi ih se potaknulo da ne zanemaruju djecu s posebnim potrebama, odnosno djecu oboljelu od cerebralne paralize. Priča je to, ispričana kroz obradu pjesme 'Djeca ljubavi' i istoimeni video spot u izvedbi splitske grupe Boss.

Pogledaj i ovo showbuzz Valentinovo 2014 Glazbene zvijezde pripremaju koncertne spektakle!

Na ideju o obradi evergrena Novih fosila 'Djeca ljubavi' zajednički su došli dugogodišnji prijatelji - pjevač grupe Boss Jadran Jakovljev i Jure Čović, koji i sam hrabro na svojim leđima kroz život nosi svog sina Antonija oboljelog od cerebralne paralize. Naime, pjesma 'Djeca ljubavi' himna je mjuzikla 'Srce na sceni' koji je pripremila splitska Udruga osoba s cerebralnom paralizom 'Srce' a u kojem upravo glume djeca i mladi s invaliditetom. Inspirirani potrebama djece oboljele od cerebralne paralize, mjuziklom i pjesmom, grupa Boss je odlučila napraviti obradu.

Pogledajte tko je sve zapjevao u novom spotu!

'Želja nam je potaknuti ljude da se obrati pažnja na djecu s posebnim potrebama i da ih se nepravedno ne zanemaruje u svakodnevnom životu. Ovo je sve skupa dio projekta kojeg smo započeli s prijateljom i suradnikom Rajkom Dujmićem. U glazbenom izričaju grupe Boss pjesma je dobila novi 'emotivnije' lice. Aranžman je kompletno novi, a sve kako bi se istaknuo sami tekst pjesme.Najveća nam je nagrada, zaključio je Jakovljev, kada vidimo da smo izmamili osmijeh na lice djece i emocije ljudi koji ih okružuju', rekao je Jadran Jakovljev iz Bossa.

'Djeca ljubavi' druga je pjesma na kojoj Bossovci surađuju sa prijateljom i mentorom Rajkom Dujmićem i kao takva će biti dio albuma prvijenca splitske grupe.

Sami singl prati i video spot sniman na plaži u Omišu te na splitskim Bačvicama. Scenarij spota potpisuje Toni Volarić, dok je režiser i snimatelj Augustin Tino Bilandžić. Potrebno je naglasiti kako je cijeli spot humanitaran i kao takav je snimljen besplatno. Na kraju spota je i poruka s početka - 'Ne okrećite glavu, oni su samo drugačiji', a sve kako bi se senzibilizirala javnost i kako bi se djeca s posebnim potrebama prihvatila kao ravnopravan dio naših života.

Recimo na kraju kako će spot biti dio šireg projekta koji kreće početkom jeseni. Želja je grupe Boss snimiti dokumentarni film o djeci oboljeloj od cerebralne paralize i njihovoj svakodnevici, a spot bi bio sastavio dio filma.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene