delikatna tema

Popularna splitska grupa u novom singlu opjevala iskreno pokajanje muškarca koji je pogriješio

Grupa Best - 2 Grupa Best - 2 PR 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Grupa Best - 2 Grupa Best - 1 Grupa Best - 3 Grupa Best - 4 Grupa Best Grupa Best snimila spot za pjesmu Ljube moja Grupa Best snimila spot za pjesmu Ljube moja Grupa Best snimila spot za pjesmu Ljube moja Grupa Best (FOTO: PR) +0 Grupa Best Galerija

Grupa Best objavila je videospot za novu pjesmu "Zbog tebe živim" koja progovara o delikatnoj temi prevare i oprosta.

Svakome se može dogoditi da pogriješi, ali samo najhrabriji svoje greške priznaju i spremni su se iskreno suočiti s njihovim posljedicama. O delikatnoj temi prevare i oprosta koja uvijek iznova intrigira, progovara splitska grupa Best u najnovijoj pjesmi "Zbog tebe živim" za koju su snimili i zanimljiv videospot.

Pogledaj i ovo Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Konačno! Romantičan video čija je glavna zvijezda naša proslavljena olimpijka ugledao svjetlo dana

Obzirom da slove za kraljeve zabave i među najtraženijim su bendovima u Dalmaciji, ni ne broje više koliko su puta svojom glazbom ljudima uljepšali najvažnije životne trenutke, ali dobro pamte situacije koje izlaze iz okvira pa su tako uživo s bine promatrali svađe parova, prepirke, ali i pomirenja, što im je uvijek draži ishod.

Inspiriran pričama drugih ljudi koje su ga se posebno dojmile, pjevač benda Marino Jakobić napisao je "Zbog tebe živim" koju opisuje kao "iskreno pokajanje muškarca koji je pogriješio".

Marino je u sjajnoj autorskoj fazi, odlični komentari koje je bend dobio za prošli singl "Poljubi me" ohrabrili su ga da se ponovno primi pera te najavljuje još pjesama kroz koje će bez zadrške progovarati o delikatnim životnim događajima.

"Svakodnevni život nudi toliko sadržaja da nema potrebe izmišljati neke priče o kojima bi se pjevalo. U našem smo poslu stalno okruženi živopisnim ljudima, upijamo i to pretačemo u pjesme. Publici na nastupimo dajemo najbolje od sebe, tu smo da ih zabavimo i damo odmak od problema. Vesele nas svirke, snimanja novih pjesama, rad u studiju. Ovo ljeto je bilo intenzivno, ali nismo se umorili i jedva čekamo promociju novog singla", iskren je Ante Barić Cliff, osnivač i bubnjar benda.

Igor Ivanović imao je dvije značajne uloge u novoj pjesmi grupe Best – producentsku i redateljsku. Osmislio je aranžman u kojem dominiraju gitarske dionice te time pjesmi dao još čvršći karakter koji odlično pristaje Marinovu rokerskom vokalu. Pod njegovom redateljskom palicom nastao je i videospot s čijeg snimanja Bestovci nose vrijednu uspomenu – portret koji je naslikala magistrica likovne akademije Hana Marta Jurčević Bulić koja u spotu i slika i glumi.

Za grupu Best nema odmora, uz koncertne aktivnosti svaki slobodni dan provode u studiju radeći na novim pjesmama koje će se uz "Poljubi me", "Svake suze vrijedna", duet sa Stankom Šarićem "Ljube moja" i drugima naći na njihovom drugom studijskom albumu, nasljedniku hvaljenog debitantskog albuma "Jasno k’o dan".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene