Garantira dobar provod

Funhouse - BC One afterparty!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Klub Aquarius i program Funhouse ponosno će biti domaćini BC One after partya!

Budi najbolji, budi najjači, budi najspretniji, najbrži i naj... Ma budi svoj i u subotu (27.4.2013.) od 23h ne propusti naj-breakdance plesni performance u gradu, a potom i najbolji after koji će se naći u klubu Aquarius A2 na zagrebačkom Jarunu.

>> Sjajni 'Funhouse: Patrick's night out' u Aquariusu!

Pogledaj i ovo showbuzz Funhouse: KIČ AQUARIUS A2 - 17. studenog 2012. Jeste li spremni na jednu večer zaobići sva pravila i odlutati u svijet kiča?

Klub Aquarius i program Funhouse ponosno će biti domaćini Red Bull BC One after party-a. Da podsjetimo one slabijeg sjećanja ili trenutne amnezije; Red Bull BC One je najveće i najprestižnije B-Boying natjecanje u svijetu te ove godine slavi 10. obljetnicu. B-Boying vuče korijene iz 1-on-1 battleova koje su s vremenom u drugi plan potisnula natjecanja crew-ova. Red Bull BC-One je vratio stvari na početak i udahnuo novi život 1-on-1 battle formatu. B-Boying scena doživjela je svojevrsni preporod, a 1-on-1 battle ponovo se našao u prvom planu, pod svjetlima reflektora.

Drugi po redu Red Bull BC One Cypher održat će se u zagrebačkoj Džamiji, nakon što je prvi održan 2011. godine u klubu Aquarius na kojem je naslov prvaka odnio lux de lux' koji će u subotu braniti naslov prvaka. Nakon natjecanja, sve se seli u A2 prostor kluba Aquarius i nastavlja se partijanje do jutra uz najluđe hip-hop beatove i klub prepun breakdancera i plesnih skupina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene