Miljenice publike!

Nakon četiri godine Frajle razgalile obožavatelje u Slavonskom Brodu: "Slavonska su srca doista najtoplija"

Frajle - 2 Frajle - 2 Sonja Srša/PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Frajle - 2 Frajle - 1 +0 Frajle - 1 Galerija

Miljenice publike i ambasadorice radosti protekli su vikend osvojile srce Slavonskog Broda, gdje su dvoranu Brod ispunili njihovi obožavatelji na večeri za pamćenje.

Dva su sata na rasprodanom koncertu zajedno pjevali s članicama grupe The Frajle, koje na ovoj proljetnoj turneji u svim zemljama regije potvrđuju koliko njihovu emociju, jedinstveni glazbeni izričaj i karizmu prihvaća široka publika.

Pogledaj i ovo The Frajle - 5 Vesela zabava! Frajle na međunarodnom turniru pjevale i družile se sa svjetskom teniskom elitom, a upoznale su i damu koju svi znate iz objava Stjepana Hausera!

"Slavonska srca doista su najtoplija. Kad god dođemo u bilo koji slavonski grad iznova se iznenadimo toplinom kojom nas publika dočeka. Emocija koju dijelimo s publikom nešto je najvažnije i ona nam potvrđuje da se pjesmom zbližavamo i zajedno proživljavamo svaku skladbu. Upravo zato to nije samo večer glazbe, to je večer zajedničkog slavlja života i liječenja plesom i pjesmom svih naših rana da što brže i lakše zacijele. Hvala im na ljubavi, jedva čekamo povratak", izjavile su emotivne Frajle nakon rasprodanog koncerta u gradu na Savi, u koji su se vratile nakon četiri godine. Publici su ispričale zašto su izabrale za naziv grupe Frajle, a ne Sose, koja od njih je uvijek na dijeti i što za njih znači bećarenje.

Od uspjeha singla "Neka, neka", s kojim su nastupile na Izboru za pjesmu Eurovizije, novosadski ženski trio spakirao je kofere i putuje Slovenijom, Hrvatskom, Bosnom i Hercegovinom i puni koncertne dvorane. U Slavoniju su se vratile mjesec dana nakon što su u Osijeku rasprodale dvoranu Zrinjevac, a već najavljuju dolazak u Novi Marof 9. lipnja.

Proljetna turneja tek se zahuktava i termini novih koncerata još se slažu, no talentirane glazbenice vrijedno rade i na novim pjesmama jer, iako njihovi hitovi žive dugo, na izvoru su inspiracije i žele iskoristiti kreativni zanos. I ta njihova čarolija traje već 14 godina otkako su se Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča pojavile na sceni. The Frajle će vas raspjevati, rasplesati, nasmijati, zabaviti, uz njih ćete se možda i zaljubiti. Glazbeni im je stil prožet pop zvukom, swing i gipsy ritmovima, panonskom melankolijom, ženskom duhovitošću, magičnim višeglasjem i interpretacijom koja drži pažnju od prve do zadnje pjesme na svakom koncertu, baš kao što je bilo za vikend u Slavonskom Brodu.

Njihova publika ne poznaje dobnu granicu pa su na koncertu glasno pjevale tinejdžerice i tinejdžeri, muškarci i žene, ali i gospođe i gospoda u onim najboljim zrelim godinama. Uživali su u hitovima poput "Meni trebaš ti", "Ich liebe dich", "Štiklice", "Ko se to meni zaljubio", "Meni trebaš ti...", nezaobilazne boemske himne "Tamburaši", ali i preradama popularnih evergreena koje u njihovoj interpretaciji kao da postaju sasvim nove pjesme.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Christie i Hugh Hefner Christie Hefner Christie i Hugh Hefner - 3 Christie Hefner +7 Christie i Hugh Hefner Zanimljivosti Evo kako izgleda kći Hugha Hefnera, odrastala je u čuvenoj vili s njegovim zečicama i doživljavala neugodnosti, a onda stvorila najveće carstvo!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Jurišić i Vjeko Ključarić - 3 Eni Jurišić i Vjeko Ključarić - 1 Eni Jurišić i Vjeko Ključarić - 2 Eni Jurišić i Vjeko Ključarić +27 Eni Jurišić Celebrity Domaća pjevačica objavila prvu fotku tek rođene kćeri i otkrila neobično ime koje su joj ona i suprug dali

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene