Tulum do jutra

Fantastičan koncert Jelene Rozge za kraj najspektakularnijih 'Dana piva'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovogodišnji 'Dani piva' u Karlovcu zatvoreni su sinoć fantastičnim koncertom kraljice estrade Jelene Rozge!

Kako je počelo tako je i završilo, Rozga je još jednom oduševila sve fanove uz dva i pol sata odlične zabave na prepunoj desnoj obali Korane na prostoru športsko-rekreacijskog centra gdje su se odvijali ovogodišnji dani piva.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

Ivan Zak oduševio publiku na Danima piva u Karlovcu!

Aktualnim singlom 'Život je čudo' uz ostale svima dobro poznate pjesme 'Bižuterija', 'Nirvana', 'Cirkus' ili 'Okus mentola', Jelena Rozga napravila je pravu pomutnju među publikom i stalno držala atmosferu na vrhuncu. Tako je od prvih do posljednjih taktova publika pjevala i plesala zajedno sa Rozgom, a kako je to izgledalo možete pogledati u fotogaleriji Filipa Treznera.

Što reći na kraju, nego fantastičan koncert za kraj spektakularne manifestacije! Trud organizatora ove godine i više se nego isplatio. Deset dana, četiri pozornice, brojni dnevni i večernji programi uz naravno vrhunsko pivo pretvorili su 'Dane piva Karlovac' u manifestaciju na kojoj je svakako trebalo biti viđen.

Nakon svega, sigurni smo kako su organizatori i sponzori na najboljem putu da ispune svoju želju, odnosno da pretvore 'Dane piva' u najinternacionalniji pivski festival u Hrvatskoj!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene