SVIRKA NA NAJJAČE

Drugi dan INmusic festivala oduševio sve posjetitelje!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dugo iščekivani drugi dan INmusic festivala oduševio je sve posjetitelje, ponajviše zbog nastupa popularnog rock dua Black Keys.

Osim popularne grupe, na listi izvođača drugog dana najvećeg  open-air festival u Hrvatskoj našli su se Flogging Molly, Gatuzo, Wolfmother, Bombay Bicycle Club, Elephant and the Moon, Bombino, Diving for Sunken Treasure i mnogi drugi.

Pogledaj i ovo showbuzz Hit ljeta FOTO Vruće ljeto u Papayi već je počelo - Evo zašto je među najboljima u svijetu!

Dečki iz grupe Black Keys rekli su prije koncerta kako im je žao što je Hrvatska ispala iz daljnjeg natjecanja na Svjetskom nogometnom prvenstvu! Izjavili su i kako su prvi put u Zagrebu u kojem se sjajno provode. Dečki iz Bombay Bicycle Cluba također su ove godine prvi put u Zagrebu, a članovi grupe Flogging Molly izrazili su veliko zadovoljstvo što su ove godine pozvani na INmusic festival.

Deveti po redu INmusic festival ove se godine proširio na dva otoka - Otok mladosti i Otok Trešnjevka spojenih pontonom - a uz impresivnu listu izvođača na više pozornica, posjetitelje oduševljavaju i raznovrsni sadržaji. Atmosfera je sjajna, a s nestrpljenjem se očekuje i treći dan INmusic festivala.

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene