Ljetni hit

"Ne vidim i ne čujem": Domenica ima novu pjesmu kao savršen uvod u vruće ljeto

Domenica (Foto: Luka Sepčić) Domenica (Foto: Luka Sepčić) Luka Sep?i? 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica (Foto: Luka Sepčić) Domenica (Foto: Luka Sepčić) Domenica (Foto: Luka Sepčić) Domenica (Foto: Luka Sepčić) Domenica (Foto: Luka Sepčić) Domenica (Foto: Luka Sepčić) +0 Domenica (Foto: Luka Sepčić) Galerija

Spot za pjesmu "Ne vidim, ne čujem" inspiriran je disco – retro stilom sedamdesetih godina

Lijepa i talentirana Domenica, jedna je od pjevačica čija energija oduševljava, a upravo je i takva njezina nova pjesma koja miriše na ljetni hit.

Pogledaj i ovo In Magazin: Domenica - 1 velika motivacija Događaj koji Domenica planira za osam godina privlači sve više pažnje: ''Dala sam si jedan cilj do kojeg želim doći''

Singl pod nazivom „Ne vidim, ne čujem“, autora Vjekoslave i Tončija Huljića, plesnog je ritma i zavodljive melodije, a u pjesmi se jasno čuje odmak od dosadašnjeg tona.

Snimljen je i spot za novu pjesmu, koji je inspiriran disco - retro stilom sedamdesetih godina, a potpisuje ga produkcijski dvojac Sestrice, Luka Sepčić i Ana Badurina.

Spot u kojem lijepa Domenica pleše i pjeva u društvu plesačica je, baš kao i pjesma, zaigran, dinamičan i savršeno te neopterećeno prati samu radnju, koja je prije svega ležerna i zabavna.

Domenica će na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama nastupiti upravo s novom pjesmom i radi toga se jako veseli.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica) on

Osim na CMC festivalu, Domenica će još jednu novu pjesmu predstaviti i na Splitskom festivalu na kojem je prošle godine osvojila Grand prix s prekrasnom baladom “Mi protiv nas” koju je otpjevala u duetu s Damirom Kedžom.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Pilić i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Instagram) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Instagram) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Instagram) +4 Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Celebrity Gabriela pobijedila u "Plesu sa zvijezdama" pa pohrlila u zagrljaj "pravog" partnera: Tko je on?  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene