Nagradna igra

Dnevnik.hr i Podravka vas vode na bal pod maskama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nagrađujemo najkreativnije odgovore! Vodimo vas na bal pod maskama.

U Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog ove subote s početkom u 20 sati sprema se najveći karnevalski spektakl pod nazivom 'Lisinski pleše pod maskama'.

Pogledaj i ovo Maja Šuput s obitelji - 6 baš uživaju! Šuput je s obitelji ovaj put pronašla zabavu u zagrebačkom muzeju, a objavljene fotke naslućuju da su se Bloomu instalacije posebno svidjele!

Pod motom 'Sjediti možete i kod kuće, a plesati i zabavljati se samo u Lisinskom!', svim posjetiteljima jamči se dobra zabava u najvećoj plesnoj pustolovini na ovim prostorima. U predvorju dvorane goste će zabavljati žongleri, trbušne plesačice, akrobati i gatare, tu će biti i izrađivači maski, crtači ukrasa po tijelu, kao i bogata gastronomsko-enološka ponuda.

Za glavni glazbeni program zadužena su poznata lica iz popularnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato'; Maja Šuput i Saša Lozar te DJ Marek, plesna škola 'Zuzana', cirkuska skupina Cirkorama i drugi glazbeni gosti. Uz sve to, birat će se i najbolja maska, a pobjednici mogu osvojiti vrijedne nagrade.

Počastite se krafnama i pomognite donacijom

Najveselija noć u godini imat će i humanitarnu notu. Gosti će prigodnom donacijom za krafne moći izravno pomoći 'Fondu za stipendiranje Gordan Čačić' Rotary kluba Zagreb te prikupljenim sredstvima stipendirati novu generaciju izvrsnih učenika slabijeg imovinskog stanje.

Za tu svrhu Podravka će kao partner 'Plesa pod maskama' donirati čak 600 krafni, a Rotary klub Zagreb, koji sudjeluje u organizaciji ovog događaja, donacije za krafne dat će upravo Fondu.

Rotary klub Zagreb prvenstveno je u svom djelovanju usmjeren na pomoć mladima kroz različite projekte i programe, a ovaj program donacija ujedno je i njihov glavni projekt od 2007./2008. godine kojim su dosad stipendirali 138 djece tj. investirali u njihovo obrazovanje 1.138.000 kuna.

Nagradna igra

Sve ovo dovoljan je razlog da poželite otići u Lisinski i barem na jednu noć budete netko drugi. Podravka i Dnevnik.hr to vam mogu i omogućiti ako nam pošaljete vaše podatke, uključujući i broj telefona, na mail showbuzz@novatv.hr. U mailu morate napisati u što ćete se prerušiti ako osvojite ulaznicu za Lisinski. Dijelimo pet puta po dvije ulaznice za ovo nezaboravno karnevalsko putovanje. Biramo najbolje!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene