SPREMA SE SPEKTAKL

NASTAVAK TURNEJE Dino Merlin stiže u Arenu Zagreb!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za turneju "Hotel Nacional" mjesecima unaprijed vlada nezapamćen interes u cijelome svijetu

Nakon spektakularnog koncerta na zagrebačkom Bundeku u rujnu 2014. godine te oborenih rekorda posjećenosti na nezaboravnim koncertima u Osijeku i Varaždinu prošle godine, s nestrpljenjem se očekivao datum krune turneje "Hotel Nacional" Dine Merlina u Hrvatskoj - veličanstvena Arena Zagreb!

Pogledaj i ovo Dragana Mirković Slavi 40 godina karijere Dragana Mirković raspjevala Arenu Zagreb na prvom od dva koncerta, već na prve taktove publika je nadglasala pjevačicu

Merlinov menadžment sinoć je na službenoj Facebook stranici potvrdio da će legendarni sarajevski Čarobnjak u Areni Zagreb nastupiti u subotu, 3. prosinca s početkom u 21 sat.  Za turneju "Hotel Nacional" mjesecima unaprijed vlada nezapamćen interes u cijelome svijetu, a svi pokazatelji turneje čija karavana već dvije godine putuje preko Amerike i Europe do zemalja iz regije, ukazuju na to da će Dino Merlin i ovog puta oduševiti publiku i pružiti maksimum od sebe na sceni, ali i iza nje. Uvijek misleći na svoju vjernu publiku i uz želju da stvori jedinstvenu atmosferu, Dino za koncert u Areni priprema osvježenu set listu koja će dati najbolji izbor iz bogatog opusa od preko 200 pjesama, ali i poseban produkcijski audio-vizualni doživljaj koji pored brojnih hitova i evergreena te vrhunskih glazbenika u njegovom bendu, publici prenosi ono što Dino Merlin jest: karizmatična i jedinstvena glazbena institucija koja suvremeno vlada regionalnom scenom preko 30 godina!

Aktualni album "Hotel Nacional", koji je već u prvom tjednu prodaje zauzeo osmo mjesto na Billboardovoj top-listi najprodavanijih world music albuma sadrži hitove poput "Školjka", "Rane", "Sunce" i "Sve do medalje" koji su osvojili publiku širom regije. Svi oni koji nisu imali priliku biti dijelom priče "Hotel Nacional" na Bundeku, u Osijeku ili Varaždinu moći će uživati u pjesmama i neprikosnovenom showu Čarobnjaka u Areni Zagreb, u kojoj je Merlin posljednji put nastupio 2011. godine u sklopu povijesne turneje albuma "Ispočetka".
Ulaznice za ovaj veličanstveni događaj biti će u prodaji od 21.9.2016. na web portalu i svim prodajnim mjestima www.ticketshop.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene