Jednu za ljubav

Danijela Martinović nakon 10 godina u Lisinskom

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Koncert će biti presjek dugogodišnje karijere koji će uključivati pjesme od samih početaka i grupe Magazin

Danijela Martinović nakon deset se godina koncertom Jednu za ljubav vraća u Lisinski. Onog posljednjeg, Božić s Danijelom, mnogi se i danas rado sjećaju. Upravo na radost brojnih fanova Danijela će 28. veljače 2016. jedinstvenim samostalnim koncertom, zanimljivom koncepcijom i vrhunskom produkcijom iznenaditi i razveseliti mnoge.

Pogledaj i ovo Marko i Branka Grubnić uputili čestitke Blagdanska raskoš i obitelj na okupu: Poznati Hrvati pokazali kako slave Uskrs, evo tko se posebno potrudio oko dekoracije!

Koncert će biti presjek dugogodišnje karijere koji će uključivati pjesme od samih početaka i grupe Magazin, pjesama koje Danijela dugo nije izvodila, pa sve do posljednjih hitova.

Glazbeni tim, uz Danijelin bend, činit će i deset vrhunskih glazbenika. Posebno za ovaj koncert neke od pjesama dobit će i novi aranžman. Višeosjetilno putovanje Danijele na trenutke će biti prožeto latino ritmovima te zvucima u kakvim ju nismo navikli čuti. Koncert Jednu za ljubav, u mjesecu kad upravo slavimo ljubav, najljepši je izbor.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene