zahuktavaju se pripreme

Dalmatino: "Ne sanjamo više ništa jer sve što se i nismo usudili sanjati se ostvarilo"

Dalmatino Dalmatino Foto: Dado Marušić

Ovih dana sve je u znaku grupe Dalmatino, a sigurno će i biti još neko vrijeme jer zahuktavaju se pripreme oko njihovog nadolazećeg koncerta, posebnog koncerta, koji će se održati 4.8., u Areni Pula.

"Na našem prvom, ujedno velikom i samostalnom koncertu, 4.8., u Areni Pula nećemo imati goste. Od objave tog koncerta svaki dan živimo u nevjerici što nam se događa, tako da smo jednoglasno odlučili da ćemo na ovom koncertu biti 'samo' mi", kroz smijeh je rekao Ivo Jagnjić.

"Čini se kako pulska Arena ipak nije rezervirana samo za Stinga i Erosa Ramazzotti, koje usput rečeno, obožavamo i cijenimo", kroz šalu je dodao Zdravko Sunara.

Ovo ljeto svakako je u znaku grupe Dalmatino, jer dok koncertno žare i pale duž cijele naše obale, itekako stižu imati ozbiljne pripreme za koncert karijere i to onaj u pulskoj Areni.

Osim standardne postave u grupi, bend će se za ovu prigodu pojačati dodatnim članovima kako bi publici pružili potpuni doživljaj i atmosferu, izvodivši svoje najveće hitove sa četiri objavljena studijska albuma.

Sve je spremno, odbrojavanje je počelo, a ulaznica ima još jako malo. Ako već niste svoje ulaznice možete kupiti preko sustava Eventim.

"Jako smo zahvalni i uzvratiti ćemo kako najbolje znamo" za kraj je poručio dvojac Dalmatina


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene