Osvojili i London!

Crvena jabuka nastupila u kultnoj londonskoj palači The Clapham Grand, ovo im je koncertna godina za pamćenje!

Crvena jabuka - 2 Crvena jabuka - 2 Zoran Veselinović/PR 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Crvena jabuka - 6 Crvena jabuka - 5 Crvena jabuka - 4 Crvena jabuka - 3 Crvena jabuka - 2 +0 Crvena jabuka - 1 Galerija

U sklopu svjetske turneje, koncert se održao Crvena jabuka nastupila u kultnoj londonskoj palači The Clapham Grand.

Iza Crvene jabuke, jednog od najdugovječnijih bendova na ovim prostorima, koncertna je godina za pamćenje. Početak iste, obilježio im je veliki valentinovski koncert 'Tamo gdje ljubav počinje' u prepunoj zagrebačkoj Areni. Zatim je uslijedila velika američko-kanadska turneja 'Od srca do srca', u sklopu koje su održali čak 21 koncert.

Ljetna turneja ostala je upamćena po prekrasnim ambijentima opatijske Ljetne pozornice te Kule Kamerlengo u Trogiru, dok je jesen bila rezervirana za turneju po Australiji, točnije gradovima Melbourne, Sydney, Brisbane, Perth, Adelaide i Canberra. Nakon toga, u ovim koncertnim spektaklima uživala je publika u Skopju te Slavonskom Brodu.

Godinu na izmaku, Crvena jabuka će zasigurno pamtiti i po nastupu u kultnoj londonskoj palači The Clapham Grand. Jedan od najljepših koncertnih prostora u Londonu ispunio se poklonicima ovog legendarnog benda i njihovih bezvremenskih hitova, uz koje su stasale, ali i zaljubljivale se mnoge generacije, po svemu sudeći - diljem svijeta.

London se tako upisao na listu gradova obuhvaćenih svjetskom turnejom ovog sarajevskog benda, koji će Novu godinu dočekati upravo tamo gdje je i sve počelo – u Sarajevu. Nakon toga, na rasporedu je veliki valentinovski koncert 'Da nije ljubavi' u Splitu, u dvorani 'Gripe', najavljen za 10. veljače 2024., za koji su ulaznice već u prodaji putem sustava Entrio.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene