Himna ljubavi za žrtve napada

Izvedba koja je rasplakala dvoranu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako na nedjeljnoj dodjeli American Music Awards slavili mnogi, ipak je naveću pažnju zaokupila Celine Dion, francusko-kanadska zvijezda koja je za žrtve napada otpjevala "Himnu ljubavi" Edith Piaf.

Britanska skupina One Direction i pjevačica Taylor Swift dobitnici su najvažnijih nagrada na nedjeljnoj dodjeli American Music Awards na kojoj je više glazbenika odalo počast žrtvama atentata izvedenih 13. studenoga u Parizu.

Pogledaj i ovo One Direction ''Volimo dečke, ali...'' Fanovi mega popularnog boy benda nadali su se da će jedan voditelj napraviti čudo, ali planovi su se promijenili

Bend One Direction dobio je nagradu za umjetnika godine drugu godinu zaredom, a za svoj "Made In The A.M." i nagradu i za najomiljeniji pop/rock album, treću godinu zaredom.

"Apsolutno je nevjerojatno dobiti tu nagradu dvije godine zaredom", kazao je član benda Louis Tomlinson.

Taylor Swift, koja nije bila nazočna svečanosti, u večer je krenula sa šest nominacija a dobila je tri nagrade - među ostalima za pjesmu godine "Blank Space", te za najomiljeniji pop/rock album ("1989").

Nicki Minaj dobila je dvije nagrade u glavnim kategorijama rap/hip hopa, a najboljim soundtrackom proglašen je "Pitch Perfect 2". Za novog umjetnika godine proglašen je Sam Hunt.

Glumac i glazbenik Jared Leto na dirljiv se način prisjetio žrtava napada u Parizu, posebno onih 89 koji su poginuli na koncertu u Bataclanu gdje su on i njegov bend, "30 Seconds to Mars" održali ranije ove godine, kako je rekao, "divan i miran" koncert. "Danas odajemo počast žrtvama nezamislivog nasilja u Parizu i širom svijeta", rekao je.

Francusko-kanadska zvijezda Celine Dion za žrtve napada otpjevala je "Himnu ljubavi" Edith Piaf. (Hina)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene