'Pokreni se'

'Pokreni se' u Zagrebu: Stotine vježbale kod zagrebačkih fontana!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zagreb se danas pokrenuo!

Projekt 'Pokreni se' okupio je stotine vježbača, a sportske zvijezde i osobe iz društvenog života poslale su vrlo jasnu poruku za zdraviji život!

Pogledaj i ovo showbuzz svi na vježbanje Poznata lica i hrvatski reprezentativci podržali projekt 'Pokreni se '

Budite uz Dnevnik hr. i UŽIVO vježbajte s nama!

'Naš je tim nakon višednevnih priprema u XXL fitnessu spreman za dobar trening i besplatno stručno savjetovanje. Zagreb je i posljednja stanica snimanja sportske razglednice koju početkom rujna zajedno s našim partnerima šaljemo u svijet!', izjavio je glasnogovornik projekta Toni Dabinović.

Nogometaši Dinama, vaterpolisti Mladosti, rukometaši Zagreba, gimnastičari, odbojkašice i košarkaši, svi oni su zajedno vlastitim primjerom ukazali na potrebu za redovitim vježbanjem, za pravilnom prehranom koji će pomoći kako bismo živjeli zdravije i sretnije. Stručni tim kineziologa sa Kineziološkog fakulteta u Zagrebu i nutricionistkinja Karmen Matković vodili su Vas na besplatno putovanje na kojemste bolje upoznali vlastito tijelo i poklonili mu najljepši poklon – zdravlje.

Zagrebačko vježbanje kao i pet vrhunskih treninga snimljenih u Dubrovniku, Puli, Zadru i na Hvaru moći će se pronaći na DVD-u Pokreni se koji izlazi početkom listopada.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene