hvaljeni bend

Novi zapisi svemirske odiseje: Brački astronaut Valentino Bošković objavio treći album "Velika Praska"

Valentino Bošković Valentino Bošković Foto: PR

Branko Dragičević i Josip Radić djeluju već godinama pod imenom Valentino Bošković, a ovaj sjajni duo objavio je svoj treći album.

Prvi brački astronaut iz 17. stoljeća, Valentino Bošković, predstavlja treći album pod nazivom „Velika Praska“ i nove zapise sa svoje svemirske odiseje.

Pogledaj i ovo Radioactive Boy Scout 10 novih pjesama Albumom "Something Broken, Something Beautiful" Radioactive Boy Scout dokazao da ga je vrijedilo čekati

Nakon začudnih, ali hvaljenih „VSSR-a“ i „Marsovske Listine“ te kompilacije „Vodič kroz galaksiju za redikule“, album Velika Praska sniman je od 2018. do danas, u dvije različite kuće uz dvije različite rijeke, Mrežnicu i Kupu. Sve su snimili i smislili Branko Dragičević i Josip Radić, uz suradnju sa Sašom Antićem i TBF-om na pjesmi „Adio Trafikonte“ koja zatvara album. Velika Praska je besplatna, kao i cijeli Svemir.

„Velika Praska je žena od Velikog Praska i da nije bilo nje, ne bi bilo ni Svemira, ni nas ni ovog albuma!“, odlučni su Branko i Josip dodajući kako za što bolji doživljaj slušanja prethodno treba „izist Prasku“.

Izlazak albuma prati i novi, dosad neobjavljeni singl „Blojska Rapsodija“. Priča je to o avanturama iz samostana u pustinji Blaca te jednom teleskopu koji ne služi isključivo za gledanje u zvizde.

Uz Bandcamp i digitalne servise, "Velika Praska" će uskoro biti dostupna i na vinilu, u izdanju Mudrog Brka.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene