Mračni predmet želja

Ana šapuće cimerici na uho - Darovala joj je 'Smiješak'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U vrijeme podjele zemlje oko pitanja spolnog odnosa evo nam i jednog glazbenog spota koji je vrlo jasno zauzeo stranu

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Spot pjesme ''Mama ŠČ'' - 1 Top ili flop? Let 3 konačno je objavio spot za ''Mama ŠČ!'', u anketi nam recite svoje mišljenje o ovoj gorućoj temi!

Grupa Mračni predmet želja snimila je spot za pjesmu 'Osmijeh' u kojoj pjevačica/glumica Ana Majhenić poručuje 'tako mi draga znaj izgledaš ti' svojoj - cimerici (u spotu mlada glumica Ana Vučak).

Veliki hit Drage Mlinarca ovoga je puta dobio ruho Stax/Motown soula, s gitarskim citatom Beatlesa („Taxman“) i Jama („Start“) koji izvodi naš cijenjeni redatelj Ognjen Sviličić. Za aranžman je uz bend zaslužan Ivan Piko Stančić, a glazbenu produkciju pjesme potpisuje bubnjar u bendu, kritičar i publicist Arsen Oremović.

'Osmijeh' je hrvatski standard i svaki pošteni glazbenik ga je barem jedanput odsvirao. Ideja za 'Taxman' gitaru je Pikina, a to sto sve vuče na Jam, razlog je da smo to slušali godinama – objašnjava Ognjen Sviličić.

>> 'Mračni predmet želja' u dugoočekivanom video spotu!

Ana Majhenić, koja se našla u škakljivim scenama s imenjakinjom Anom Vučak, kaže: 'Osmijeh' Drage Mlinarca mi je jedna od dražih pjesama. Uopće. Čast mi je pjevati ju. Bilo mi je zabavno snimiti ju kao žena ženi. Zašto ne. Lijepo je da cura svojoj curi pjeva tako prekrasne ljubavne stihove. Snimanje spota je bilo veselo. Super je bila ekipa, a Arsen nam je svima skuhao večeru u pauzi snimanja – zaključuje Ana koja ovih dana završava pripreme za premijeru predstave 'Mačka na vrućem limenom krovu' virovitičkog kazališta u režiji Same M. Streleca.

Spot pjesme 'Osmijeh' režirao je Filip Maloča. Bilo mi je jako interesantno raditi na ovom projektu, pogotovo kada se uzme u obzir da mi je to prvi spot, pa je i izazov bio velik – kaže Maloča
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene