Aktivna Hrvatska

Rukometaš Luka Stepančić, izaslanik predsjednice, poziva na vježbanje u Vodicama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Projekt Aktivna Hrvatska predvođen je mladim trenerskim timom s Kineziološkog fakulteta, pod vodstvom Ivana Antunovića.

Rukometni reprezentativac Hrvatske Luka Stepančić osobni je izaslanik Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović u projektu Aktivna Hrvatska koji se održava na Trgu hrvatskih mučenika u Vodicama u subotu, 28. svibnja u 18 sati.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović Biste li ju prepoznali? Bivša predsjednica objavila je fotku iz 2009. godine, otada se drastično promijenila!

'Iznimna mi je čast da kao osobni izaslanik Predsjednice Republike Hrvatske, gospođe Kolinde Grabar – Kitarović predstavljam ovaj hvale vrijedan projekt. Predsjednica je pravovremeno prepoznala gorući problem neaktivnosti kako u Hrvatskoj, a već u Vodicama zajedno možemo mijenjati crne statistike!', izjavio je osobni izaslanik Predsjednice Republike Hrvatske Luka Stepančić i dodao: 'Kao profesionalan sportaš iz prve ruke znam koliko je tjelesna aktivnost važna prvenstveno za zdravlje, a nakon toga i za uspjeh u mnogim drugim životnim područjima, stoga pozivam sve Vodičane i njihove goste da nam se pridruže ove subote!'

Projekt Aktivna Hrvatska održava se pod generalnim pokroviteljstvom HEP-a, predvođen mladim trenerskim timom Kineziološkog fakulteta u Zagrebu pod vodstvom Ivana Antunovića. Vježbanje je prilagođeno svakoj dobnoj skupini te u suradnji s partnerima Biotreningom i Definicijom Hrane predstavlja korake koji poboljšavaju zdravstveni i tjelesni status.

Partneri i pokrovitelji projekta trud vježbača u Vodicama nagrađuju poklonima koji pomažu u vježbanju i higijeni. Tu su HEP majice, NIVEA poklon paket proizvoda za njegu, šilterice OTP banke, Jamnica bočica Mg Mivele vode Vašeg srca, Kotanyi začini, Osteo-Bi Flex® znojnici za ruku te magazini Men's Health, Lijepa i Aktivna i Cro LIFE.

Prijavite se i vi za vježbanje putem službene web stranice projekta www.aktivnahrvatska.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene