fanovi mole za njih

Cijela obitelj ljepotice s velikih ekrana zarazila se koronavirusom, u bolnicu hitno prevezli glumicu i njezinu kćer

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Aishwarya Rai Bachchan i njezina kći prevezene su u bolnicu zbog koronavirusa, a još ranije je objavljeno da su na virus pozitivni njezin suprug i svekar.

Zvijezda Bollywooda i bivša Miss svijeta, Aishwarya Rai Bachchan, i njezina kći hitno su prevezene u bolnicu zbog simptoma povezanih s koronavirusom. Ljepotica je ranije ovoga tjedna testirana na virus te je bila pozitivna, a prije nekoliko dana objavljeno je kako je pozitivan i njezin suprug, Abhishek Bachchan.

Aishwarya i njezina kći Aaradhya (8) trenutačno su u bolnici u Mumbaiju. Da je pozitivan na koronavirus Aishwaryin suprug objavio je prošle subote, a virus ima i glumičin svekar, Amitabh Bachchan.

Aishwarya je još prije nekoliko dana objavila da je u samoizolaciji sa svojom kćeri, prije nego što su obje prevezene u bolnicu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AishwaryaRaiBachchan (@aishwaryaraibachchan_arb) on

Čitava obitelj slavne ljepotice poznata su lica indijske filmske industrije. Često ih opisuju Bollywoodskom kraljevskom obitelji, a osim u indijskim, Aishwarya je glumila i u brojnim američkim filmovima.

Tisuće fanova obitelji Bachchan istaknulo je na društvenim mrežama kako se mole da što prije svi ozdrave i vrate se kući.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ellen DeGeneres (Foto: Getty Images) Ellen DeGeneres (Foto: Getty Images) Ellen DeGeneres (Foto: Getty Images) +0 Ellen DeGeneres (Foto: Profimedia) Celebrity Davala im je otkaze zbog bolovanja i odlaska na sprovode članovima obitelji: "Raditi za nju bilo je poput pakla"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene