Nisu htjeli propustiti!

Zoran Milanović i supruga uhvaćeni na tribinama, Sanja je apsolutnu pozornost privukla navijačkom kombinacijom, a jedan detalj pravi je hit!

Zoran i Sanja Milanović Zoran i Sanja Milanović Goran Stanzl 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran i Sanja Milanović - 1 Zoran i Sanja Milanović - 2 Zoran i Sanja Milanović - 3 Zoran i Sanja Milanović - 4 Zoran i Sanja Milanović - 5 Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia - 5 Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia - 6 Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia - 8 Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia - 1 Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia - 2 +22 Igor Vori i Zoran Milanović Galerija

Predsjednik Zoran Milanović i supruga Sanja također su došli na susret Hrvatske i Belgije, a Sanja je u svojoj modnoj kombinaciji privukla apsolutnu pozornost.

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović i njegova supruga Sanja došli su podržati Hrvatsku na utakmici protiv Belgije. 

Pogledaj i ovo Zoran i Sanja Milanović - 2 Njihova čestitka! Zoran Milanović objavio selfi sa suprugom Sanjom, a pored fotografije hrvatskim je reprezentativcima ostavio poruku!

Fotografi su ih ulovili u elegantnim navijačkim izdanjima, a Sanja u svojoj kombinaciji nikako nije mogla proći nezamijećeno.

Za ovu prigodu odabrala je svečano crveno odijelo, ispod kojeg se nazirala bijela bluza, a na glavi je nosila crvenu kapu s neobičnim bijelo-crvenim detaljima. Na usnama je nosila crveni ruž, koji je dodatno naglasio cijeli modni izričaj. 

Zoran je nosio klasično crno odijelo, ispod kojeg je imao bijelu košulju. 

Pozirali su nasmiješeni, ali u nekim trenucima i zamišljeni, dok su jedno drugome nešto komentirali.

Na utakmici je i bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, koja se s navijačima u Katru družila od jutra, a pažnju privlači i najseksi navijačica Ivana Knoll svojim odjevnim kombinacijama. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 3 +25 Nives Celzijus - 3 Celebrity Nives Celzijus pozirala je s leđa na krevetu u navijačkoj majici, a u prvom planu su obline koje je istaknula u uskim trapericama!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 4 +31 Ivana Knoll - 5 Celebrity Pogledajte novo seksi navijačko izdanje vatrene Hrvatice za kojom je poludio cijelu svijet, ovaj put sav je fokus na dekolteu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene